Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Witte benen zat? Check deze topdeal in Woerden dan even

Aangeboden door Sunclub Allure 5 juni 2019

Waan jij je al een beetje op jouw vakantieadresje? Lekker een koel drankje in je hand en de zon die elke dag schijnt. Man, daar kijk je ongetwijfeld veel naar uit! Maar jij kunt je alvast goed voorbereiden op die zon door zo nu en dan naar de zonnestudio te gaan in Woerden. En dat wordt nu nog aantrekkelijker, want jij kunt onbeperkt zonnen voor een vaste prijs bij Sunclub Allure.

Bij de zonnestudio in Molenvliet kun je de hele week door zonnen om lekker een egaal kleurtje te krijgen. Sunclub Allure is namelijk is van maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur en op zondag tot 18.00 uur geopend. Met een abonnement voor onbeperkt zonnen kun je zo vaak je komen als je maar wilt. Om verantwoord te zonnen wordt één keer in twee dagen geadviseerd.

Jij betaalt voor een jaarabonnement nu de introductieprijs van €32,50. Denk je nu: wanneer kan ik beginnen met onbeperkt zonnen? Aanmelden doe je hier.

Gratis analyse van huid

Ben je nieuw bij Sunclub Allure? Dan krijg je eerst een analyse van je huidtype. Dit is helemaal gratis. Door de analyse zien de consulenten van de zonnestudio direct welke zonnebank en bruiningsversneller geschikt is voor jouw huid en hoelang een zonnebanksessie mag duren.

Online reserveren

De zonnestudio heeft een fijn online reserveringssysteem. Jij kunt kiezen uit de verschillende Ergoline-zonnebanken, kiest de dag en tijdstip wanneer jij wilt zonnen en klaar. En dan zit jij met een mooi kleurtje bij het kerstdiner of oudejaarsfeestje. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen bij Sunclub Allure om te reserveren. Heb je nog geen abonnement bij Sunclub Allure voor €32,50? Ga dan naar deze website en vraag er eentje aan!

Ook nog eens heel handig: parkeren bij Sunclub Allure is gratis. En als je even moeten wachten, krijg je gratis een kopje bonenkoffie of thee.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sunclub Allure. Meer over Sunclub Allure ontdekken?

Sunclub Allure zonnebankstudio's

Geopend09:00 - 20:00

Molenvlietbrink 252, Woerden

Bekijk meer:zonnebankstudio's

adv.