Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nooit meer een beslagen bril en meer: dit zijn de voordelen van contactlenzen

Aangeboden door Specsavers Woerden 3 november 2020

Wil je overstappen naar contactlenzen? Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze goed zitten. Tijdens het sporten, als je een duik neemt of gewoonweg tijdens je werk: het blijft heel belangrijk. Marijke van Leeuwen, contactlensspecialist bij Specsavers, vertelt dat veel mensen aarzelen: “Ze weten nog niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Die twijfel neem ik graag weg, want in onze winkel vind je contactlenzen voor iedere levensstijl.”

Voor brildragers is de afgelopen maanden vast één ding heel duidelijk geworden: een bril in combinatie met een mondkapje is niet ideaal. Je zicht wordt ineens een stuk waziger, omdat je glazen beslaan. Vervelend, vooral wanneer je net de supermarkt inloopt om snel de laatste boodschapjes te halen. Zeker in deze tijd zijn contactlenzen dus een fijne oplossing. Bij Specsavers Woerden zit je goed voor dag- en maandlenzen die jou voorzien van scherp zicht, zonder te beslaan.

In alle soorten en maten

Loop binnen bij Specsavers Woerden en Marijke vertelt je graag alles over de contactlenzen in verschillende soorten en maten. “Uiteraard allemaal van hoge kwaliteit”, vult ze aan. “Ons assortiment is erg uitgebreid, zodat iedereen hier zijn of haar match vindt. Denk aan maandlenzen en daglenzen, maar ook harde lenzen met cilinder of multifocale lenzen.” Je kunt altijd bij Marijke terecht voor gratis advies. “Ook mag je de lenzen gratis uitproberen, zo kies je altijd de beste lens voor jouw ogen.”

Op maat voor jouw ogen

Zoals Marijke vertelde, zit je bij de opticien in de Voorstraat goed voor zachte en harde lenzen. Harde lenzen zijn helemaal afgesteld op jouw paar ogen en geeft daardoor een scherp beeld vanuit het midden tot de rand. “Deze lenzen zijn goedkoop én duurzaam, omdat ze één tot enkele jaren mee gaan.” Het kan natuurlijk ook dat je op zoekt bent naar scherper zicht, zowel verder weg als dichtbij en op tussenafstand. Speciaal daarvoor biedt Specsavers Woerden ook multifocale, harde lenzen. Dankzij het slimme leesprofiel in de lens heb je geen vervelende overgangen in het beeld.

Je lenzen afwisselen

Sommige mensen wisselen het liefst hun lenzen af met een bril. Daglenzen zijn geschikt als je niet dagelijks lenzen draagt, maar ze wel in doet voor het sporten of op vakantie. Je kunt er gewoon mee zwemmen en hebt geen gedoe met vloeistoffen: ’s avonds na gebruik gooi je ze gewoon weg. De volgende ochtend ligt er een vers setje op je te wachten. Dit is dan de reden waarom sommige mensen dagelijks daglenzen dragen: ze zijn een stukje comfortabeler, omdat je ze dagelijks vervangt en tevens dunner zijn dan maandlenzen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in contactlenzen, heb je er een vraag over of wil je meer weten over het assortiment van Specsavers Woerden? Maak dan direct een afspraak. Dat kan via telefoonnummer 0348 408080 of maak een afspraak via onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Specsavers Woerden. Meer over Specsavers Woerden ontdekken?

Specsavers Woerden opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Voorstraat 29, Woerden

Bekijk meer:opticiens

adv.