Deze nieuwe kapsalon gaat bijna open en wij kijken alvast even binnen

Aangeboden door Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o. 11 april 2019

Binnenkort gaat er weer een nieuwe kapsalon open in Woerden. En het is er niet zomaar eentje. Woerdense Noraly van der Tol van kapsalon NoraStyle is niet alleen een expert op het gebied van knippen, maar ze is ook specialist in het kleuren van haar. Noraly was al als thuiskapster bezig en nu gaat eindelijk een grote wens in vervulling: een eigen salon aan de Hoge Rijndijk in Woerden. De salon gaat open op 13 april en jij krijgt €5,- korting op een knipbeurt of kleuring!

“Als thuiskapster merkte ik dat aardig wat mensen geholpen willen worden in een kapsalon. Ze zien dat als een fijn uitje om even heerlijk te ontspannen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een eigen salon te openen in Woerden. Natuurlijk heb ik ook veel klanten die het heerlijk vinden dat ik bij ze thuis kom, dus ik blijf ook zeker als thuiskapster actief”, vertelt Noraly.

Contact met mensen geweldig

Noraly knipt en kleurt al meer dan vijftien jaar het haar van mannen, vrouwen en kinderen. “Ik ben kapster geworden om anderen gelukkiger te maken met mooi haar. En het contact met mensen is geweldig, want ik heb steeds iemand anders in mijn stoel. Ik weet ook vaak als eerste wanneer iemand zwanger is of gaat trouwen. Nog voordat de beste vriendinnen het weten, hoe leuk is dat!”

(Lees verder onder de foto)

Thuiskapper thuiskapster Woerden NoraStyle
Noraly opent op 13 april haar nieuwe salon. Foto: indebuurt Woerden

Ook voor kinderen en baby’s

Noraly knipt niet alleen volwassenen, maar ook kinderen en baby’s. “Ik heb als moeder van twee kids veel ervaring met het knippen van kinderen en baby’s.” Dus als je nog een kapper zoekt voor je kind, dan kun je dus een afspraak maken bij NoraStyle!

Ook voor trouwerijen komt Noraly nog steeds op locatie. “Dit is voor op de trouwdag ideaal, want de bruid hoeft de deur niet uit voor haar bruidskapsel. Voor een proefkapsel en visagie is het uiteraard wel fijn voor de dames om naar de salon te komen.”

Wist je dat Noraly je ook kan helpen met het oplossen van allerlei haar- en hoofdhuidproblemen?

Vegan haarproducten

In de salon heeft Noraly producten van onder andere van Matrix en Kemøn. Noraly: “Kemøn is een verzorgingsproduct dat op een eerlijke en biologische manier wordt geproduceerd in Italië door een klein familiebedrijf. De producten zijn 100% vegan en de verpakking is gemaakt van rietsuiker, dus helemaal bio-afbreekbaar.” Ook voor de nieuwe salon heeft Noraly zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

(Lees verder onder de foto’s)

Foto: NoraStyle
Foto: NoraStyle
Foto: NoraStyle

Kleuren, knippen en kleuren

Of je nu alleen je haar wilt laten knippen, kleuren of krullen, je kunt vanaf zaterdag 13 april bij NoraStyle terecht. “In de salon heerst een rustige en relaxte sfeer, waar je onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, jezelf weer helemaal op kan laden en met de mooiste haren de deur uit kunt gaan.”

Afspraak maken

Bij NoraStyle wordt er alleen op afspraak gewerkt. Je kunt doordeweeks overdag en in de avond een afspraak maken. Maar op zaterdag is dat ook mogelijk. Het adres van de nieuwe kapsalon in Woerden is Hoge Rijndijk 3.

Openingsactie

Speciaal voor de opening heeft Noraly een toffe aanbieding. Van 13 april tot en met 13 mei 2019 krijg je €5,- korting op alle behandelingen. Daarnaast krijg je ook 25% korting op alle Kemøn producten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o.. Meer over Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o. ontdekken?

Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o. kappers

Nu gesloten19:00 - 21:30

Hoge Rijndijk 3, Woerden e.o.

Bekijk meer:kappers

Lees ook:

Make-over NoraStyle

Deze make-overs deed thuiskapster Noraly het afgelopen jaar

Wil jij een keer helemaal iets anders met je haar? Bijvoorbeeld een nieuwe kleur of een compleet nie...
Thuiskapper thuiskapster Woerden NoraStyle

Thuiskapster Noraly: ‘Mensen worden gelukkiger als ze er mooier uitzien’

Ondernemer Noraly van der Tol (31) is nog maar net gestart met haar bedrijf NoraStyle. Ze deed haar ...
Bruidkapsels Woerden thuis kapster op locatie

Thuiskapster op locatie voor je bruiloft; check deze prachtige bruidskapsels

Ben jij van plan om te trouwen in 2019? Dan ben je ongetwijfeld druk bezig met de voorbereidingen vo...
Trend haar warme tinten 2018

Noraly vertelt je wat de haartrends zijn van dit voorjaar

Wil je een nieuwe kleur in je haar? Of beter nog, verschillende nieuwe kleuren in je haar? Noraly va...
Ice cold haarkleur

Dit zijn de populairste haarkleuren bij Woerdense vrouwen

Als jij een nieuw kleurtje in je haar wilt, laat je dan eens inspireren door deze prachtige kleuren....
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.

adv.