Kleurtje in december? Dat krijg je bij deze toffe sunclub in Woerden voor €5,-

Aangeboden door Sunclub Allure 30 november 2018

Met deze koude dagen verlang je gewoon naar een beetje zon. Misschien ga je wel op vakantie binnenkort, maar zo niet: dan is dit dé hotspot waar je toch een lekker egaal kleurtje kunt krijgen. In de maand december is dat ook nog eens heel voordelig. Want je betaalt maar €5,- om maximaal 20 minuten te zonnen bij zonnestudio Sunclub Allure in Woerden. 

Zonnen kun je bijna de hele week doen. Want de zonnestudio in winkelcentrum Molenvliet is van maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur en op zondag tot 18.00 uur geopend. Per sessie van maximaal 20 minuten betaal jij maar €5,- en deze actie is de hele maand december geldig. Je kunt ook eenmalig zonnen, een abonnement of inschrijving is dus niet per se nodig.

Gratis analyse van huid

Ben je nieuw bij Sunclub Allure? Dan krijg je eerst een analyse van je huidtype. Dit is helemaal gratis. Door de analyse zien de consulenten van de zonnestudio direct welke zonnebank en bruiningsversneller geschikt is voor jouw huid en hoelang een zonnebanksessie mag duren.

Online reserveren

De zonnestudio heeft een fijn online reserveringssysteem. Jij kunt kiezen uit de verschillende Ergoline-zonnebanken, kiest de dag en tijdstip wanneer jij wilt zonnen, je betaalt met iDeal en klaar. En dan zit jij met een mooi kleurtje bij het kerstdiner of oudejaarsfeestje. Online reserveren doe je hier! Natuurlijk kun je ook even binnenlopen bij Sunclub Allure om te reserveren.

Ook nog eens heel handig: parkeren bij Sunclub Allure is gratis. En als je even moeten wachten, krijg je gratis een kopje bonenkoffie of thee.

Voorproefje

Benieuwd hoe Sunclub Allure er van binnen uitziet? Check dan deze video:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sunclub Allure. Meer over Sunclub Allure ontdekken?

Sunclub Allure zonnebankstudio's

Nu open10:00 - 22:00

Molenvlietbrink 252, Woerden

Bekijk meer:zonnebankstudio's
Zonnestudio actie december zonnen voordelig Woerden
Topper

Zonnen voor €5,-

Sunclub Allure
- Geldig t/m 31 dec 2018

adv.