Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je snel en blijvend afvallen in Woerden

Aangeboden door Vida Vitaal 8 januari 2019

Snel en blijvend afvallen; klinkt dat als te mooi om waar zijn? Nou, toch kan het! Er zijn de afgelopen jaren al veel mensen geweest die met succes veel gewicht verloren en óók op gewicht bleven. Door een effectief 3-stappenplan van coach Stein van Vida Vitaal zorg jij dat je met die vervelende kilo’s afrekent. Voor altijd! Wist je trouwens dat de coaching van Vida Vitaal helemaal gratis is?

Afslankcoach Stein vertelt je wat zijn 3 stappen zijn om jou te helpen met gewicht verliezen. Jij kunt online heel eenvoudig een afspraak inplannen bij Stein. Dat doe je hier.

Stap 1: effectief gewicht verliezen

“Jij komt wekelijks bij mij wegen en neemt producten van Straight Away om te eten en drinken mee naar huis. Deze speciale producten voorzien jou van alle vitamines en mineralen en geven je een vol gevoel. Je hebt de keuze uit 31 warme en koude maaltijden. Tijdens je weegmoment bespreken we de week, maar je mag ook gedurende de week contact met mij zoeken. Ik ben 24 uur per dag beschikbaar om je bij te staan!”, vertelt Stein.

Stap 2: opbouwen naar gezonde voeding

Stein: “Wanneer jij helemaal happy bent met jezelf, jij weer lekker in je vel zit en je het gevoel hebt dat je de wereld weer aankunt, gaan we opbouwen. Dit betekent dat we de producten geleidelijk vervangen voor gezonde voeding. Zo kan je lichaam weer rustig wennen. Wekelijks houden we samen in de gaten hoe jouw lichaam reageert op de voeding.”

“Dit doen we totdat je volledig bent ‘opgebouwd’ naar reguliere voeding en dus geen maaltijdvervangers meer gebruikt. Zo houden we de controle en voorkomen we dat je gaat jojoën. Bovendien leer je jezelf gezonde eetgewoontes aan en leer je hoe je lichaam reageert wanneer je bepaalde producten (te veel) eet.”

(Lees verder onder de foto)

Danielle voor na Vida Vitaal
Daniëlle verloor in 2018 ruim 33 kilo en is momenteel nog bezig met de 2e stap. Eigen foto’s.

Stap 3: alles onder controle houden

“Is stap 2 helemaal voltooid? Dan krijg je van mij een voedingsschema mee dat speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Het schema is een richtlijn die ervoor zorgt dat je op gewicht blijft wanneer je dit volgt. Tijdens de tweede stap heb je gezonde eetgewoontes aangeleerd en is je gedrag en kijk op eten veranderd. Je bent je nu bewust van wat je eet en wat dat met je lichaam doet. Dat is heel belangrijk voor het resultaat en het behouden daarvan.”

“En om dit geweldige resultaat ook te behouden, mag je gebruikmaken van terugkommomenten. Zo hou je altijd de controle over je gewicht en sta je er nooit meer alleen voor!”, zegt Stein. Met de hulp van Stein kun jij dus snel én blijvend afvallen in Woerden.

Coaching is gratis

Stein: “Tijdens het hele programma is de coaching gratis. Zodra je de stappen hebt doorlopen, blijf ik ook beschikbaar voor je. Zo vaak en zo lang als jij wilt. Afslanken moet een life changer zijn. Een verandering voor altijd, dat is het doel!”

Ben jij benieuwd of dit 3-stappenplan jou ook gaat helpen om eindelijk eens van die overtollige kilo’s af te komen? Maak dan een afspraak bij Stein van Vida Vitaal. Op dit moment heeft Stein een mooie actie voor zijn Straight Away-producten, lees maar:

Afvallen Woerden Vida Vitaal
Topper

4 weken voordelig afslanken met Straight Away en gratis coach

Wellness en beauty - Geldig t/m 31 jan 2019

Lees ook:

Afvallen Woerden coach Stein Vida Vitaal

Deze 5 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein van Vida Vitaal

Stein van Vida Vitaal in Woerden heeft al veel mensen geholpen met afvallen, het veranderen van hun ...
Stein van Vida Vitaal Woerden

Afslankcoach Stein viel zelf 40 kilo af: ‘Ik ben extra gedreven om mensen te helpen’

Mensen blij maken en meer zelfvertrouwen geven. Dat is wat afslankcoach Stein van Spankeren (33) van...

Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal coaches

Op aanvraag

Pompmolenlaan 26, Woerden

Bekijk meer:coaches

adv.