Deze 5 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein van Vida Vitaal

Aangeboden door Vida Vitaal 23 december 2018

Stein van Vida Vitaal in Woerden heeft al veel mensen geholpen met afvallen, het veranderen van hun mindset en hun levensstijl. Dit zijn de verhalen van mensen die de moed hebben gehad om een coach om hulp te vragen. Zij hebben heel veel steun aan de coaching van Stein en ze zijn ondertussen vele kilo’s kwijt geraakt.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fred is 22 kilo afgevallen: ‘Afvallen is echt maatwerk’

Afvallen Woerden Vida Vitaal Stein recensies
Eigen foto.

Fred: “Stein heeft mij zes maanden begeleid en uiteindelijk ben ik 22 kilo afgevallen. Dat was het doel op zich, maar nog veel beter is dat mijn mindset is veranderd. Afvallen is één, maar op gewicht blijven is je uiteindelijke goal. Stein heeft mij bewust gemaakt dat wat goed is, nog beter kan. Hij liet mij echt ervaren wat wel en niet werkt. Afvallen is echt maatwerk. Een half jaar geleden dacht ik nog niet na over een balans in mijn eten, drinken en snacks. Maar door het inzicht dat ik heb bij iedere ‘onbewuste’ handeling, denk ik daar nu wel over na.

Ik eet nu veel meer dan voorheen, terwijl ik wel gewoon op gewicht blijft. Hoe dit kan? Ik eet gezonder en met de juiste hoeveelheden en het juiste aantal koolhydraten. Dit is nog altijd wennen, voor mij en mijn omgeving, maar ik voel mij er prima bij! Ik kan weer sporten en loop niet het gevaar dat ik pillen voor diabetes type 2 moet slikken, waar ik heel dicht tegenaan zat.

Kortom, een nieuwe fase in mijn leven. Die stap heb ik bewust genomen, maar je moet er wel achter staan. Bij Stein is het ook zo: als het goed gaat krijg je complimenten, maar gaat het door eigen toedoen minder, dan is hij ook kritisch. Dit allemaal had ik nodig om te komen waar ik nu beland ben.”

Vida Vitaal coaches

Vandaag gesloten

Pompmolenlaan 26, Woerden

Bekijk meer:coaches

Chef-kok Erik is 15 kilo afgevallen: ‘In het begin was het moeilijk’

Afvallen Woerden coach Stein Vida Vitaal
Eigen foto’s.

Erik: “Als je zoals ik als chef-kok in een restaurant werkt, dan is het erg lastig om je gewicht in balans te houden. Hard werken, stress en onregelmatig eten zijn de redenen waardoor ik ongemerkt steeds meer aankom en het er niet meer afkrijg. En bedenk daarbij dat ik niet veel tijd of zin heb om naar de sportschool te gaan.

Na een gecompliceerde beenbreuk kwam ik twee maanden thuis te zitten en hierdoor kwam ik ook wat extra kilo’s aan. Toen ik weer ging werken was ik ruim acht kilo zwaarder. Ik voelde mij niet fit en lusteloos. Via een collega hoorde ik over een dieet waarbij zij veel kilo’s was kwijtgeraakt. Eerst was ik sceptisch, maar ik zag haar in een paar weken met eigen ogen veranderen. Dus ik heb de stap gezet om dat dieet te volgen, hoe zwaar dat ook ging worden.

In het begin was het ook moeilijk, want ik stapte uit mijn comfortzone. Het moeilijkste was om al mijn oude gewoontes te stoppen. ’s Avonds een zakje chips of een wijntje of biertje was niet meer.

Elke week had ik een vast meetmoment bij Stein. Na zeven weken was ik tien kilo kwijt en na drie maanden vijftien kilo. Aan de hand van een schema ging ik steeds meer eten, zodat het lichaam weer went aan de extra calorieën. Dankzij Stein bleef ik netjes op gewicht en mijn mindset over gezond eten is totaal veranderd.”

Ria is bijna 20 kilo afgevallen: ‘Stein heeft mij door een moeilijke tijd gesleept’

Afvallen Woerden coach Vida Vitaal Stein
Eigen foto’s.

Ria: “Sinds jongs af aan ben ik al zwaar. Toen ik bij Stein kwam, woog ik 126 kilo. Hij heeft mij door een moeilijke tijd gesleept. Ik ben nu al trots op mijzelf, want in korte tijd ben ik bijna twintig kilo kwijtgeraakt. Ik moest echt de knop omzetten en bewust zijn van wat ik eet. Ik raad iedereen aan om de hulp van Stein in te schakelen.”

Ook bij Maria is er bijna 20 kilo af: ‘Ik heb weer zin in volgende week’

Afvallen coach Woerden snel Vida Vitaal
Eigen foto’s.

Maria: “Ik dacht: tja, ik wil echt weleens wat kilo’s kwijt en het liefst zo snel mogelijk. Eindelijk had ik de moed gevonden en online een afspraak gemaakt bij Stein. Hij dringt niets op, maar laat de beslissing bij jezelf liggen. Inmiddels heb ik bijna mijn doel bereikt, bijna twintig kilo eraf! Stein is degene die mij helpt om te laten zien waar het om gaat: dat ik dit zelf wil, maar je moet er wel iets voor doen. En hierdoor lukt het mij weer om zin te hebben in de volgende week. Gewoon doen is mijn motto!”

Tonnie raakte in drie maanden 20 kilo kwijt

Afvallen Woerden Vida Vitaal
Eigen foto’s.

Tonnie: “Via Facebook kwam in contact met Stein. Ik was namelijk op zoek naar iemand die mij kon begeleiden tijdens het afvallen. Na de intake met hem had ik een heel goed gevoel. Stein heeft mij precies uitgelegd hoe we de strijd met de kilo’s zouden aangaan. In juni was ik begonnen en tijdens de vakantie ben ik doorgegaan met het programma. Als ik vragen had, kon ik altijd contact met Stein opnemen en hij reageerde snel, wat heel erg fijn is. Nu eind september ben ik bijna twintig kilo afgevallen. Met heel veel dank aan Stein!”

Stein viel zelf 40 kilo af

Afvallen voor en na Woerden Vida Vitaal
Stein viel 40 kilo af. Foto’s Vida Vitaal

Stein is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen. Dus hij weet precies hoe het is om overgewicht te hebben en welke worstelingen je tegenkomt tijdens het afvallen. Hij woog ooit 120 kilo en hij viel 40 kilo af. Lees hier zijn verhaal.

Wil je ook hulp bij het afvallen? Maak dan direct een afspraak bij Stein van Vida Vitaal!

Stein van Vida Vitaal Woerden

Afslankcoach Stein viel zelf 40 kilo af: ‘Ik ben extra gedreven om mensen te helpen’

Mensen blij maken en meer zelfvertrouwen geven. Dat is wat afslankcoach Stein van Spankeren (33) van...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.