Winnen: luxe Lampe Berger-uitgave van René Lalique

Aangeboden door Kitchen2Table Woerden 6 december 2017

Je kent het wel. Van die ongewenste geurtjes in je huis. Bijvoorbeeld van de prullenbak of huisdieren. Daar wil je natuurlijk vanaf, maar zo’n luchtverfrisser uit de supermarkt is het gewoon net niet. De producten van Lampe Berger zuiveren en parfumeren de lucht in jouw woning op een unieke en veel betere manier. Zo ben jij snel van die nare geuren af.

Leuk weetje: een van de bekendste gebruikers van Lampe Berger was niemand minder dan Pablo Picasso.

Hoe winnen?

Ga nu naar de Facebookpagina van Kitchen2Table, deel de Lampe Berger-post en maak kans op een speciale uitgave van Lampe Berger t.w.v. €65,-. De actie loopt tot en met 15 december 2017. Dus wees er snel bij! Check hieronder hoe Lampe Berger werkt:

Legendarische heruitgave: Artichaut Amber

Bij Kitchen2Table kun jij deze prachtige Lampe Berger-fles winnen. En niet zomaar eentje. Het gaat om de legendarische heruitgave Artichaut Amber uit 1927 van juwelenontwerper en glaskunstenaar René Lalique (1860-1945). Zo’n fles staat dus ook nog eens mooi in je huiskamer. Voor de Artichaut Amber zijn verschillende parfums verkrijgbaar. Bijvoorbeeld fruitig, zoet, bloemig of Oosters. Bij Kitchen2Table hebben ze diverse geuren in hun assortiment.

Unieke technologie

Door een exclusieve brander op de Lampe Berger wordt de binnenlucht gezuiverd en geparfumeerd. De moleculen van ongewenste geuren worden verwijderd door de unieke technologie van de brander. Dit gaat heel snel en is ook blijvend. Ook in grote kamers.

Kitchen2Table Woerden woonwinkels

nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 9, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels