Winactie: maak kans op een gratis passe-partout voor de Woerdense VakantieWeek

Door Sylvia Vos 14 mei 2018

Je hebt het misschien al gehoord: zaterdag (12 mei) gingen de early birds passe-partouts voor de Woerdense VakantieWeek in de verkoop. En de dag erna waren ze allemaal al uitverkocht. Ben jij een van de (ongetwijfeld) velen die geen early bird passe-partout heeft weten te scoren, dan hebben we goed nieuws voor je: we mogen er twee weggeven! 

De organisatie van de VakantieWeek had vooraf al laten weten vooral niet te lang te wachten met het kopen van deze vroege (en dus iets goedkopere) passe-partouts. En dat was niet voor niets, want een dag na de start van de verkoop waren ze allemaal al weg. Daarom is wel onmiddellijk de verkoop van de gewone passe-partouts gestart (hier).

Een pas delen

Met een passe-partout krijg je toegang tot álle activiteiten en evenementen van de VakantieWeek. Van de comedynight (met o.a. Javier Guzman) en Fresh (met o.a. Jebroer) tot de bingo’s, musicalmiddag en Rowwen Hèze op de Popavond. En de kaart mag gebruikt worden door meerdere mensen in je gezin. Dus je kunt er zelf mee naar de popavond en je kind ermee naar Hans en Grietje de musical sturen.

Winnen

Wij mogen twee mensen blijmaken met een passe-partout. Om kans te maken geef je antwoord op de volgende prijsvraag: in welk jaar werd voor het eerst de Woerdense VakantieWeek gehouden?

Deze actie is gesloten. Je kon meedoen aan de prijsvraag tot en met 21 mei 2018 om 23.59 uur. Op 22 mei worden de twee winnaars bekendgemaakt.

Wvw 2017 opening Woerdy Woerdense Vakantieweek 2018

Woerdense VakantieWeek 2018: eerste artiesten bekend (programma wordt super!)

De Woerdense VakantieWeek 2018 is alweer de 65ste editie van dit grote evenement op het Exercitievel...
Foto's 90's on the beach Woerden

9 redenen waarom wij houden van Woerden

Verkikkerd, verliefd, verzot, head over heels, vlinders in je buik: Wij houden van Woerden! En daar ...

Dit staat er op bomvolle Woerdense evenementenkalender in 2018

Er wordt steeds meer bekend over alles feestjes en evenementen die in 2018 in Woerden gehouden worde...

adv.