Echt waar! indebuurt geeft 5 x boodschappen voor je kerstdiner weg

Door Sylvia Vos 6 december 2018

Duur hè, die decembermaand? Daar weten we zelf ook alles van. Maar we denken graag een beetje met je mee. Daarom geven we deze maand vijf keer een cadeaubon van €50,- weg. Een cadeaubon waarmee je een behoorlijk eind op weg komt om de boodschappen voor je kerstdiner te kopen. 

Gourmetschotel, een paar lekkere biefstukjes, fijn wijntje, nog een toetje misschien… Je kunt het met kerst zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk, maar dit is vast herkenbaar: je bent bij de kassa altijd nét even meer kwijt dan je van tevoren bedacht had.

Daarom hebben we een fijn cadeautje voor je deze decembermaand. We mogen 5 x een cadeaubon van €50,- weggeven. En als jij een van de gelukkige winnaars bent, mag je zelf kiezen waar je die uitgeeft: bij de Keurslager, de Jumbo of de Albert Heijn.

Misschien moet je nu wel onmiddellijk denken aan iemand in je omgeving. Iemand van wie jij vindt: als iemand het verdient, is hij/zij het wel. Laat die mensen vooral even weten dat ze mee kunnen doen aan deze actie. 

Zo doe je mee aan de winactie

Hoe maak je kans op deze toffe prijs? Heel simpel, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 17 december 2018. Op 18 december krijgen de winnaars bericht en die week wordt de bon naar je opgestuurd, zodat je hem voor kerst binnen hebt.

Deze winactie is gesloten je kunt niet meer meedoen.

Kerstcadeau kaas noten wijn Woerden inspiratie

7 x kerstcadeau-inspiratie met Woerdense kaas en delicatessen

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau waarmee je indruk wilt maken? Gill van Karsemeijer Kaasspeci...
Lessen Yoga Woerden

Hé Woerdenaar, welke yoga past bij jou? Doe de simpele test

Je hebt best wel veel verschillende soorten yoga, maar welke past nou bij jou? Aan de hand van de vo...
slecht zicht in verkeer

Zie jij dit tijdens het autorijden? Je kunt in Woerden snel een CBR-keuring doen

Het is natuurlijk niet te hopen dat je zo wazig ziet als op bovenstaande foto. Maar als jij een brie...

adv.