Winactie: vrijkaarten voor het oud-en-nieuwfeest in Snellerpoort

Door Sylvia Vos 7 december 2017

Oliebollen, champagne, vuurwerk en… feesten! In Woerden worden er op verschillende plekken oud-en-nieuwfeestjes gevierd (hier lees je waar). En voor een van die toffe feestjes kun jij gratis toegangskaarten winnen.

Al sinds 1994 is er een groot oud-en-nieuwfeest in Woerden voor Woerdenaren van een jaar of 20-25 dankzij Eddie Kleeman. Dat was ooit in de kelder van het oude stadhuis op de Westdam, op Defensie-eiland en op de Hoge Rijndijk. Met een aantal jaren tussendoor dat het feest niet gehouden werd, is dit jaar de vijftiende editie

Line-up

De afgelopen drie jaar was het feest in Snellerpoort en ook dit jaar is dat zo. De line-up voor dit jaar, die is niet mis. Er zijn twee area’s, eentje op de begane grond genaamd the gym, en eentje een verdieping hoger: the attic.

DJ Dylvn Woerden oud-en-nieuwfeest Snellerpoort
Dj Dylvn Foto: Topbillin

Losgaan gegarandeerd

In the gym komen onder andere Sidney Samson en Woerdenaren SEVES en Justin Dash hun platen draaien. En ook Dj Dylvn is van de partij (zie foto hierboven). Je kent hem misschien als vaste dj van Ronnie Flex. En the attic is in handen van het Woerdense Puinhoop XL. Op welke verdieping je je dan ook bevindt, losgaan gegarandeerd!

Het feest start vlak na de klok van middernacht, op 1 januari om 00.30 uur en het gaat door tot 05.00 uur. Kaartjes kosten €25,- (early birds €15,-). Maar je kunt ook helemaal gratis naar dit feest, samen met nog iemand anders, als jij een van de gelukkige winnaars bent van deze winactie.

Zo kun je winnen

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de prijs? Ten eerste moet je 18 jaar of ouder zijn. En verder geef je antwoord op de volgende vraag:

Dj Sem van Es (aka SEVES) draaide eerst plaatjes bij een Woerdense club, waar hij zelf ook sportte? Welke sport deed hij daar? 
(Hint: het antwoord is te vinden ergens op deze website)

Stuur je antwoord uiterlijk 13 december om 23.59 uur. Op 14 december krijgen de winnaars bericht.