Uniek apparaat bij Woerdense opticien: ‘Er was zóveel vraag naar!’

Mooi voordeeltje voor Woerdenaren bij Joop Optiek. Want bij deze opticien in Molenvliet kun je deze maand een gratis oogmeting laten doen, die normaal €100,- kost. En vervolgens ook nog met extra cadeautjes naar buiten lopen. Joop: “Er was vorige paar keer zoveel vraag naar de speciale oogmeting door de DNEye-scanner, dat we het apparaat niet een week, maar drie weken ( 8 tot en met 29 januari 2019) in de winkel hebben staan. Zo komt iedereen aan de beurt.”

De DNEye-scanner is back in Woerden!

Denk je nu: wat is een DNEye-scanner? Dat is een heel geavanceerd apparaat om jouw ogen te meten. Want bij het oogonderzoek worden maar liefst 1200 hypernauwkeurige metingen gedaan. Zo kunnen heel snel scherpteafwijkingen van beide ogen worden geanalyseerd en er wordt een meting gedaan om het dag- en nachtzicht te controleren. Jij weet dus precies welke brillenglazen bij jou passen. Door de extra meetgegevens worden de brillenglazen heel nauwkeurig geslepen. Met als resultaat: volledig op maat gemaakte glazen met ongekende scherpte en helderheid. Voor dag én nacht!

Gratis oogmeting met unieke scanner

En wat dat moet kosten, zo’n scan met de DNEye? Nou, van 8 tot en met 29 januari 2019 kun je jouw ogen helemaal gratis laten scannen bij Joop Optiek in Molenvliet. Normaal kost dit €100,-, maar voor jou is het dus kosteloos. Wel is het slim om een afspraak te maken bij de opticien, want er is onwijs veel vraag naar.

(Lees verder onder de foto)

Rodenstock DNEye scanner Woerden Joop Optiek
Foto: Rodenstock

Speciale brillenglazen

Rodenstock heeft ook nieuwe brillenglazen ontwikkeld: PRO410. En deze glazen zijn exclusief verkrijgbaar in Woerden bij Joop Optiek. “De glazen beschermen niet alleen je ogen, maar filteren ook overmatig en schadelijk licht. Het speciale glas laat alleen licht door dat goed is voor je zicht, kleurwaarneming en het slaap-waakritme”, vertelt Joop.

Koop je de glazen bij Joop? Dan krijg je een upgrade van de brillenglazen ter waarde van €60,- erbij.

Maak snel een afspraak

Wil jij jouw ogen laten meten door de DNEye-scanner? Omdat er grote drukte wordt verwacht is het handig om een afspraak te maken. Dit kun je telefonisch doen bij Joop via 0348-432039 (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur).

Zie jij dit tijdens het autorijden? Je kunt in Woerden snel een CBR-keuring doen

Het is natuurlijk niet te hopen dat je zo wazig ziet als op bovenstaande foto. Maar als jij een brie...
Joop Optiek 25 jaar

Joop vertelt over 25 jaar in Molenvliet en de ‘gekte van 2008’

Deze maand viert Joop Optiek het 25-jarig jubileum. In 1993 opende de deuren van de opticien in Mole...

Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken opticiens

Nu open09:30 - 18:00

Molenvlietbrink 254, Woerden

Bekijk meer:opticiens

adv.