Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voetbalclub brengt bijzondere jubileumjas uit voor 75-jarig bestaan dankzij deze supermarkt

Aangeboden door Plus van Velzen Harmelen 11 februari 2019

Hoe tof! Bij Plus Van Velzen in Harmelen kun je sparen voor een hele bijzondere jas. Wat er zo bijzonder aan is? Nou, voetbalclub SCH’44 uit Harmelen bestaat 75 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom is er speciaal een jubileumeditie van een soft shell jack ontworpen dankzij Plus. En jij kunt vanaf nu sparen bij de supermarkt voor een flinke korting.

De wind- en regenbestendige jas met reflecterende letters is ontworpen door het Harmelense bedrijf Hurricane. Designed in Harmelen dus en die wil je gewoon hebben. De jas is in alle maten leverbaar.

Sparen voor korting op jubileumjas

Normaal kost zo’n mooi jas €50,-, maar jij kunt de jas nu een stuk voordeliger kopen. Met een volle spaarkaart kun je bij Plus in Harmelen de jas maar voor €25,- halen. En van dat bedrag gaat er ook nog eens €2,50 naar de voetbalvereniging. Win-win! Sparen kan nog tot en met 3 maart 2019.

Over SCH’44

SCH’44 werd opgericht op 12 juli 1944 als Sport Club Harmelen. Omdat er al een SCH in Nederland bestond, werd ’44 aan de naam toegevoegd. In november 1945 begon SCH’44 competitie te spelen met drie elftallen. Aan het einde van dat seizoen had de club al 107 leden!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus van Velzen Harmelen. Meer over Plus van Velzen Harmelen ontdekken?

Plus van Velzen Harmelen supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Kerkweg 7-11, Harmelen

Bekijk meer:supermarkten

adv.