Megakorting op diverse showroommodellen bij Brandsen Keukens

Aangeboden door Brandsen Keukens 15 november 2017

Het is opruiming bij Brandsen Keukens! Dat betekent voor jou hoge kortingen op de diverse showroomkeukens. De keukens zijn als nieuw en je krijgt ze inclusief alle apparatuur. Adrie Brandsen: “Het is tijd om ruimte te maken voor nieuwe modellen keukens. Daarom gaan de showroomkeukens tegen elk aannemelijk bod de deur uit.”

Veel showroomkeukens gaan voor meer dan de helft van de prijs de deur uit. En dat is best lekker, want normaal gesproken is een keuken best prijzig. Bij Brandsen verkopen ze hoge kwaliteit keukens met apparatuur van merken zoals Atag en Neff. Er zitten zelfs keukens tussen met een 6-pits fornuis en een inbouw koffiezetapparaat. Dat is nog eens luxe!

Opruiming showroomkeukens

Een keuken is natuurlijk hartstikke persoonlijk, maar wel een grote uitgave. Daarom is een opruiming van showroommodellen ideaal. Jij kunt rustig kijken in de winkel of de keuken iets voor je is en of hij past in jouw woning. Je kunt dus al helemaal voor je zien dat je een lekkere lasagne aan het maken bent of hoe jij de aardappels staat te snijden. Je koopt zo’n showroommodel met een flinke korting. En heb je in de winkel nog vragen? Adrie van Brandsen Keukens staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven.

Bekijk de onderstaande foto’s of ga langs bij Brandsen Keukens in de Rijnstraat van Woerden.

Foto: Brandsen Keukens
Foto: Brandsen Keukens
Foto: Brandsen Keukens
Foto: Brandsen Keukens
Foto: Brandsen Keukens
Foto: Brandsen Keukens
Foto: Brandsen Keukens

Check hier meer info zoals afmetingen van de keukens.

Brandsen Keukens woonwinkels

Nu gesloten09:00 - 12:30 |13:30 - 18:00

Rijnstraat 32-34, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

adv.