Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: deze winkel aan de Voorstraat gaat sluiten en houdt een opheffingsuitverkoop

Aangeboden door Outlet Huishoud.nu 12 november 2020

Verdrietig nieuws voor de fans van Outlet Huishoud.nu: de winkel met de crazy low prices sluit eind dit jaar voorgoed de deuren. Gelukkig is er voor jou ook goed nieuws, want voordat de winkel dichtgaat, komt er een grote opheffingsuitverkoop. Vanaf 17 november 2020 shop je het volledige assortiment met maar liefst 25 procent korting!

Mocht je deze outlet nog niet kennen, dan ben je vast benieuwd wat je er zoal shopt. Een betere vraag zou zijn: wat niet?! Eigenaar Stephan Verzijlbergen: “We verkopen onder meer pannen(sets), schoonmaakartikelen zoals dweilen en bezems, maar ook woningdecoratie zoals kussens, klokken, kaarsen, lampen. Je vindt hier ook huishoudelijke elektrische apparaten waaronder strijkijzers, stofzuigers en koffiezetapparaten, een kerstafdeling én tal van hebbedingen voor minder dan € 5,-.”

Steeds meer voordeel

De opheffingsuitverkoop start met 25 procent kassakorting op alle producten in de winkel. “Afhankelijk van hoe het gaat, wil ik de korting later nog verhogen naar 30 of zelfs 50 procent”, aldus Stephan. Reden genoeg om snel eens een kijkje te nemen in de outlet, dus!

Aan het vriendelijke publiek ligt het niet

Dat Outlet Huishoud.nu na een jaar alweer de deuren moet sluiten, vindt Stephan ‘heel jammer’. “In januari was er nog niets aan de hand en hebben we twee maanden lang goed gedraaid”, aldus de ondernemer. De coronacrisis heeft helaas veel impact gehad: “In deze tijden wordt het afgeraden om een dagje te gaan winkelen, en bovendien waren heel veel evenementen in Woerden afgelast. Daardoor kwamen er weinig passanten voorbij, en als die niet komen, kun je niets verkopen. Al moet ik zeggen dat Woerdenaren hele leuke, vriendelijke mensen zijn; daaraan heeft het niet gelegen.”

Shoppen met korting

Wil je komen shoppen met korting? Outlet Huishoud.nu is open van dinsdag tot en met zaterdag. De grote opheffingsuitverkoop begint op 17 november en duurt hoogstwaarschijnlijk nog tot het eind van dit jaar.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Outlet Huishoud.nu. Meer over Outlet Huishoud.nu ontdekken?

Outlet Huishoud.nu


Gesloten09:30 - 17:00

Voorstraat 81, Woerden

adv.