Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Altijd de zomer in je bol: hier in Woerden kun je onbeperkt zonnen

Aangeboden door Sunclub Allure 31 oktober 2019

Brrr, de winter gaat beginnen. Dat is al te merken aan de koude dagen de afgelopen tijd. Misschien ga je wel op vakantie binnenkort, maar zo niet: dan is dit dé hotspot waar je toch een lekker egaal kleurtje kunt krijgen. In de maand november is dat ook nog eens heel voordelig. Want jij kunt onbeperkt zonnen voor een vaste prijs in Woerden bij Sunclub Allure.

Bij zonnestudio Sunclub Allure in Woerden kun je professioneel, verantwoord en onbeperkt zonnen onder alle zonnebanken voor een vast bedrag per maand, namelijk €32,50. Zo kun je het hele jaar door genieten van een comfortabele zonnesessie met een prachtig bruiningsresultaat.

Gratis analyse van huid

Ben je nieuw bij Sunclub Allure? Dan krijg je eerst een analyse van je huidtype. Dit is helemaal gratis. Door de analyse zien de consulenten van de zonnestudio direct welke zonnebank en bruiningsversneller geschikt is voor jouw huid en hoelang een zonnebanksessie mag duren.

Online reserveren

De zonnestudio heeft een fijn online reserveringssysteem. Jij kunt kiezen uit de verschillende Ergoline-zonnebanken, kiest de dag en tijdstip wanneer jij wilt zonnen, je betaalt met iDeal en klaar. En dan zit jij met een mooi kleurtje bij het kerstdiner of oudejaarsfeestje. Online reserveren doe je hier! Natuurlijk kun je ook even binnenlopen bij Sunclub Allure om te reserveren.

Ook nog eens heel handig: parkeren bij Sunclub Allure is gratis. En als je even moeten wachten, krijg je gratis een kopje bonenkoffie of thee.


Meer over Sunclub Allure ontdekken?

Sunclub Allure zonnebankstudio's

Gesloten09:00 - 20:00

Molenvlietbrink 252, Woerden

Bekijk meer:zonnebankstudio's

adv.