Woerdense aanbiedingen: Sintcadeaus inslaan en voor weinig met de trein

Door Sylvia Vos 12 oktober 2017

Ben je driftig alle coupons aan het uitknippen of actiefolders aan het langsgaan? Stop met zoeken, want wij hebben een aantal toffe Woerdense aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Krassen!

Only for men
Foto: Only for Men

Only for men bestaat deze maand vijftien jaar. En dat vieren ze met cadeautjes voor jou. Of misschien zijn ze meer voor manlief, maar dat kan ook een welkome verrassing zijn. Even wat me time. Hij kan bijvoorbeeld een keertje Porsche rijden, een kaartje naar het Top 2000 concert of een voetbalreis naar Engeland winnen. Wat je ervoor moet doen? Gewoon, shoppen. Bij elke aankoop krijg je een kraslot en maak je al kans. Duimen maar!

Only for Men kledingwinkels

nu gesloten10:00 - 21:00

Kerkplein 25

Bekijk meer: kledingwinkels

‘Wamsie’ met Takkie

Onesie Hema

Sinds diva Roy Donders het huispak groot maakte, zijn er twee kampen: het ja- en nee-kamp. We kunnen ons zo voorstellen dat zelfs tegenstanders als een blok vallen voor deze comfortabele onesie van de HEMA. Of ‘wamsie’ zoals sommige mensen het wagen uit te spreken. Hij is niet alleen superfluffy, maar heeft ook Takkie van Jip en Janneke erop staan. Tof!

Hema Woerden warenhuizen

nu gesloten09:00 - 18:00

Groenendaal 38-42

Bekijk meer: warenhuizen

Lekker tuinweer

Viooltjes Praxis

Tja… Najaar. Maar dat betekent niet dat je tuin er dor uit hoeft te zien. Sterker nog, juist niet. Viooltjes in de tuin natuurlijk, what else? Bij Praxis Woerden is een draagtray van 10 plantjes €2,19 en  je koop drie trays voor €5,-. Tuintje vol hoor. En laat het nou fantastisch tuinweer worden dit weekend!

Praxis Woerden bouwmarkten

nu gesloten09:00 - 21:00

Finse Golf 10A

Bekijk meer: bouwmarkten

Geen geintje!

Een cadeaubon van €25,- krijgen? Kan je gebeuren, áls je zaterdag een van de eerste tien klanten bent die vanaf 9.30 uur minimaal €25,- besteedt bij Aktiesport, Bij Petrus, Brownies and Downies, Bont & Blauw, C&A, Bistronoom, Duvolee, Electro World De Groot, Frites Company, Elpitha, Hizi Hair, KoKo Damesmode, La Fermata, La Ligna, Non Stop Fashion, Only for Men, Parfumerie Pourvous Cleopatra, Stonehouse en Xenos. Gein op het Plein heet de actie. En da’s geen geintje!

Sintcadeaus inslaan


Waarom niet vast beginnen met Sintcadeaus inslaan?  Dan krijg je de financiele klap van alle die dure decembermaand een keertje niet in een keer. Bj Pour Vous Parfumerie Cleopatra is een aantal chique parfum en Eau de Toilette merken flink in de aanbieding. Tot wel 70% korting krijg je. En er loopt ook nog eens een twee geur voor 50% korting actie. Tel uit je winst. Cadeau voor vrouwlief… check. Cadeau voor schoonmama… check!

Parfumerie Pour Vous Cleopatra parfumerie

nu gesloten09:30 - 18:00

Kerkplein 23

Bekijk meer: parfumerie

Treinen met korting

Trein spoor station Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Er gaat natuurlijk niets boven onze stad. Maar af en toe een stap buiten Woerden zetten om te zien hoe de rest van ons land erbij ligt, kan ook heel leuk zijn. Bij Etos koop je (tot en met 15 oktober) voor €19,95 een voucher waarmee je met twee personen het hele land door mag treinen. Dat is dus maar een tientje per persoon! Bonus: de kaartjes zijn ook gewoon geldig tijdens de herfstvakantie.

Etos Voorstraat Woerden drogisterijen

nu gesloten09:00 - 17:30

Voorstraat 39

Bekijk meer: drogisterijen
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie