Woerdense aanbiedingen: Black Friday-kortingen tot 92% en heel veel gratis

Door Jurgen Rupschus 23 november 2017

Als je van hoge kortingen houdt, dan kun je dit weekend je geluk niet op. Het is namelijk Black Friday en een paar winkels geven gratis lekkernijen weg. Op Black Friday profiteer je van hoge kortingen, dus wees er snel bij. Weet je niet precies wat Black Friday is? Dan leggen we het hier even voor je uit.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Black Friday-acties: halve prijs en veel korting

Black friday aanbiedingen
Foto: indebuurt Woerden/Kitchen2Table/Unsplash

Hiervoor ga je zeker al vroeg voor de deur staan bij Kitchen2Table. Deze glazen van Villeroy & Boch kosten op Black Friday geen €49,50, maar €24,95. Dat is bijna de helft van de prijs! Lees hier meer info. Deze actie is alleen geldig op vrijdag 24 november.

En check ook deze regendouche van Baderie Woerden. Hier betaal je geen €549,- voor, maar €299, voor de gehele set. Deze actie loopt nog tot 1 december. Bij Brandsen Keukens gaan diverse showroomkeukens met meer dan 50% korting de deur uit. Lees maar. En hou je van muziek? Bij Van Vliet Muziek hebben ze hoge kortingen op instrumenten en bladmuziek. Daar ga je nu al van swingen.

Het ziet zwart van de kortingen

Vero Moda Woerden Voorstraat weer open
Foto: indebuurt Woerden

En dan is het nog bij veel meer winkels Black Friday. Onder andere Kruidvat, Leemans, Lucardi, Blokker, Vero Moda, Mod’Es en Expert hebben heel veel aanbiedingen. En de Op=Op Voordeelshop maakt het wel heel bont. Daar lopen de kortingen op tot 92%. Echt waar.

We kunnen nog wel even doorgaan met alle winkels die aan Black Friday meedoen. Maar dat zijn er best veel in Woerden. Gewoon lekker die stad in vrijdag tijdens koopavond dus. Tip: neem genoeg tassen mee!

En dan nog die gratis lekkernijen…

Gratis kruidnoten

Gratis kruidnoten
Foto: Bolletje

Het is nog geen 5 december, maar toch spelen wij al voor Sinterklaas! Op vertoon van deze barcode op je telefoon mag je bij Primera een gratis zakje kruidnoten van Bolletje ophalen. En dit zijn niet zómaar kruidnoten. De bakkers van Bolletje hebben namelijk iets nieuws gemaakt: speltkruidnootjes met een beetje honing en stukjes donkere chocolade. Daar hebben ze ook nog eens hazelnoot, koffie of cranberry in gestopt. Dat is guilt-free snoepen zónder er een cent voor te betalen.

De actie loopt tot en met 5 december en op is op. Wees er dus snel bij!

Primera Harmelen speciaalzaken

nu gesloten08:15 - 18:00

Kalverstraat 6, Harmelen

Bekijk meer:speciaalzaken

Primera Woerden speciaalzaken

nu gesloten09:00 - 18:00

Tournoysveld 99, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken

Gratis suikerspin

Gratis suikerspin
Foto: Unsplash

En dan is er nog meer gratis lekkers deze week. De Jumbo in Snel en Polanen is verbouwd en gaat 24 november om 09.00 uur weer open. Op deze dag tussen 14.00 en 18.00 uur krijg je bij de supermarkt gratis een suikerspin. Lekker! Maar er is meer… Als jij €25,- besteedt aan boodschappen op 25 en 26 november, krijg je gratis een speculaastaart erbij. 😋

Jumbo Polanen Woerden supermarkten

nu open07:00 - 22:00

La Fontaineplein 19, Woerden

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶