Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel bij zijn: dit nieuwbouwhuis mét garage staat nog te koop

Aangeboden door VORM 19 juli 2019

Een flink huis met garage, een zonnige tuin en met een kwartiertje fietsen sta je op het strand. Dat klinkt als een droomhuis! Die droom kan werkelijkheid worden, want in nieuwbouwproject De Vlindertuin in ’s Gravenzande staat precies zo’n woning te koop.

De twee-onder-een-kapwoning staat in een ecologische zone: dat betekent dat de wijk ruim en groen is opgezet. Door De Vlintertuin loopt een brede singel, die aansluit op de Dijckerwaal. Op de brede kades langs de singel kun je heerlijk picknicken of gewoon een boek lezen. Verder sta je vanuit hier in een kwartiertje fietsen op het strand en steden als Rotterdam en Den Haag zijn niet ver weg.

Het huis

In de tweede fase van het nieuwbouwproject is nog één twee-onder-één kapwoning beschikbaar. En geloof ons: het is een paleisje. De woning is 178 m2 groot, is maar liefst 7,56 meter breed en 10,78 meter diep en heeft vier slaapkamers. Doordat het huis zo breed en diep is, heb je een woonkamer en open keuken van maar liefst 58 m2! Verder wordt het opgeleverd met een kant-en-klare badkamer en toilet. Op zolder kun je nog een hobbykamer inrichten, want ook die is groot. Er is al een aparte ruimte ingericht voor de CV-ketel, wasmachine en droger dus dat hoef jij niet meer te doen. De bouw van de nieuwe wijk is inmiddels gestart: de woningen worden als het goed is in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd. Je hoeft dus niet lang meer te wachten tot je erin kunt!

Het is betaalbaarder dan je denkt

Maar goed, jij wilt natuurlijk weten: wat kost dit allemaal? De twee-onder-één kapwoning kost €560.000,- v.o.n. met alles erop en eraan. Maar het huis is betaalbaarder dan je denkt. Doordat het energiezuinig wordt gebouwd, kom je in aanmerking voor extra korting op je hypotheekrente. Ook heb je minder spaargeld nodig: de 2% overdrachtsbelasting en notariskosten worden niet bij jou in rekening gebracht. Neem je een duurzaamheidshypotheek via projectontwikkelaar VORM, dan krijg je nog meer voordelen. Zo kun je meerwerk als keuken, vloeren en badkamer volledig mee financieren en is je hypotheek onder voorwaarden voor een deel aflossingsvrij.

Tekst gaat verder onder de foto.

Vlindertuin 's-Gravenzande via VORM
Een impressie van Vlindertuin fase 3

De Vlindertuin fase 3

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve verkaveling van fase 3 van De Vlindertuin. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt deze laatste fase schitterende twee-onder-één-kapwoningen en enorme herenhuizen. De verwachting is dat fase 3 binnenkort in verkoop zal gaan. Wat het definitieve aanbod ook zal worden, zeker is dat ook deze woningen de geliefde stijl van de jaren dertig krijgen.

De woningen van fase 3 worden heel duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze worden vanzelfsprekend gasloos en zullen worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Tekst gaat verder onder de foto.

Vlindertuin 's-Gravenzande via VORM
Een impressie van Vlindertuin fase 3

Ben je enthousiast over de twee-onder-één kapwoning? Klik dan op de onderstaande oranje button: hier vind je alle informatie over De Vlindertuin.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM bouwbedrijven

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:bouwbedrijven

adv.