Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ka-ching: dit zijn de duurste huurwoningen die op dit moment te huur staan in Westland

Door Kristianne van Blanken 27 november 2020

Niet alleen de prijzen van koopwoningen rijzen de pan uit in Westland, ook de huurprijzen zijn niet mals. Maar ach, wat als geld even geen rol speelt? Dan kun je je in ieder geval tegoed doen aan een van deze dure woningen die nu te huur staan op Funda. We bouwen het lijstje op van duur naar heul duur: zou jij het er voor over hebben?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Vaartplein in ‘s-Gravenzande

Zou jij het geweldig vinden om in het centrum van ‘s-Gravenzande te wonen? Daar staat aan het Vaartplein deze woning te huur. Voor €1.075,- per maand kun je er wonen. Wat je daarvoor krijgt? Onder meer één slaapkamer, een berging en een flink dakterras:

Jan Barendselaan in Poeldijk

We gaan door naar Poeldijk, waar aan de Jan Barendselaan deze woning te huur staat. Volledig gerenoveerd en met een keuken die van alle gemakken voorzien is. Verder heeft de woning een totale woonoppervlakte van 81 vierkante meter en twee slaapkamers. Wat je daarvoor gaat betalen? €1.450,- per maand.

Willem van Hooffstraat in Naaldwijk

Vanaf je huis zó winkelcentrum De Tuinen in rollen: het kan als je dit appartement aan de Willem van Hooffstraat in Naaldwijk huurt. Ideaal als je gek bent op winkelen. De huurprijs is €1.555,- per maand en daarvoor krijg je een totale woonoppervlakte van 171 vierkante meter.

Leeoever in De Lier

Prachtig uitzicht over de Lee, een fijn terras en twee slaapkamers: dat krijg je onder meer als je deze woning aan de Leeoever in De Lier gaat huren. Dat kan voor €1.700,- per maand. Ook krijg je er een eigen garagebox en een extra parkeerplaats bij. Handig toch?

De Nesse in Wateringen

Door naar Wateringen! Daar staat aan De Nesse deze woning te huur voor €2.250,- per maand. Daarvoor krijg je vier slaapkamers en een fijne tuin. En nog veel meer natuurlijk, kijk zelf maar even:

Aalscholver in Monster

Oké, het kost wat, maar dan heb je ook wat. Aan de Aalscholver in Monster staat een gezinswoning te huur voor €3.600,- per maand. Met drie badkamers en een sauna is dit huis van de nodige luxe voorzien.

Lange Wateringkade in Kwintsheul

Last but not least kun je in Kwintsheul deze gemeubileerde villa huren. Een totale woonoppervlakte van 300 vierkante meter, parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein, een heerlijke tuin: het huis is van alle gemakken voorzien. Wat dat mag kosten? Schrik niet: €3.995,- per maand. En daarmee is het de duurste woning die op dit moment te huur staat in Westland.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Black Friday! Hier in Westland shop je nu met héél veel korting

Het is deze week Black Friday, een commerciële feestdag die wij maar al te graag mee vieren! Want ko...

Dagje naar Delft: deze leuke dingen zijn er te doen bij onze buren

Soms moet je er even tussenuit. Hoe leuk is het om dan op de fiets of in de auto te stappen en een m...

Drukte bij De Carlton: ‘De kerstbomen vliegen de winkel uit’

Het is als gevolg van de coronamaatregelen één van de weinige uitjes die momenteel nog mogelijk zijn...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.