Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In ‘s-Gravenzande krijg je nu megakorting op een nieuwbouwhuis

Door Sanne Bakker 12 augustus 2019

Dat is makkelijk geld verdienen! Zomaar €15.000 of €10.000 korting op een nieuwbouwhuis. Tenminste, als je voor het eind van deze maand (augustus) besluit om in de nieuwbouwwijk Waelpark in ’s-Gravenzande te gaan wonen.

De voorbereidingen voor deze nieuwe woonwijk, tussen ’s-Gravenzande en Naaldwijk, zijn al wat jaren gaande. Eerst zou hier het appartementencomplex Mipatio komen, maar het plan is herzien.

Er komen nu extra eengezinswoningen en twee typen villa’s in Waelpark, aan de Rijnvaartweg. Voor de normale rijtjeshuizen krijg je nu dus een megakorting. En 50% is al verkocht, dus wees er snel bij!

Eengezinswoningen

Rietzanger en Waterjuffer zijn de twee modellen eengezinswoning die je in deze wijk kunt kopen. De Rietzanger heeft een woonoppervlakte van 125 vierkante meter en een diepe achtertuin, waarbij een aantal huizen via het achterpad aan het water gelegen is. Ideaal als je een eigen bootje hebt! Alle bergingen krijgen een zogenoemd mos sedum dak, voor een extra natuurlijke uitstraling. Op de tweede etage liggen drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is helemaal vrij in te delen. Deze woning is te koop vanaf €349.500 v.o.n. (hier gaat je korting dus nog van af).

De Waterjuffer-huizen zijn 132 vierkante meter groot en hebben allen een tuin op het zuiden of westen. De indeling is vergelijkbaar met die van de Rietzanger, echter is alles iets ruimer. Het huis kost €379.000 v.o.n. (ook hier gaat de korting nog vanaf). Er is ook een XL-variant met een erker.

Waelpark

Ligging van de wijk

De nieuwe buurt in Rijnvaart wordt groen en waterrijk. Ideaal als je van wandelen of varen houdt. Ook is hij autoluw, dus kinderen hebben alle ruimte om fijn buiten te spelen.

Je bent vanuit deze wijk eigenlijk even snel in het centrum van ’s-Gravenzande als in De Tuinen in Naaldwijk. Scholen, huisarts, kinderdagverblijven, sportclubs en alle andere faciliteiten die je nodig hebt zijn vlakbij. En dan woon je ook nog eens dicht bij het strand!

Duurzaam wonen

Waelpark wordt gasloos gebouwd en aangesloten op een warmtenet. De warmte komt uit de diepere lagen van de aarde en wordt opgepompt.

De nieuwe huizen worden uiteraard duurzaam geïsoleerd en krijgen standaard zonnepanelen. Met extra zonnepanelen op het dak en een eigen zonnestroominstallatie kun je je huis zelfs nog meer verduurzamen.

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan voor meer informatie op natuurlijk-wonen.nu.

Lees ook:

5x bijzondere Westlandse logeeradresjes via Airbnb

Altijd al eens ergens anders in Westland willen overnachten dan in je eigen bed? Of ben je vanaf bui...

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.