Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x Een woning met dakterras en nog te koop ook!

Door Kristianne van Blanken 9 juli 2019

Ben je op zoek naar een nieuwe woning met een lekkere buitenruimte? Zodat je nog net wat vaker van dat mooie weer kunt genieten? Dan zijn deze vijf optrekjes zeker het overwegen waard! En ze hebben zeker twee dingen overeen, de woningen zijn namelijk allemaal voorzien van een dakterras én ze staan nog te koop ook!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Villa nabij Het Hofpark

Aan de Wiek 5 in Wateringen staat deze riante villa, voorzien van maar liefst zeven kamers en uitzicht op een molen. Het Hofpark ligt op loopafstand, maar hier hoef je niet per se naartoe als je buiten van het mooie weer wilt genieten. Dit kan namelijk ook heel goed op je eigen dakterras dat maar liefst 23 vierkante meter groot is. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor een ligbed én een tafeltje om je drankje op te zetten. Perfect, toch?

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Penthouse met uitzicht over Naaldwijk

Prachtig uitzicht over Naaldwijk vanaf je eigen dakterras, dat krijg je er bij als je dit penthouse aan de Stokdijkkade in Naaldwijk op de kop tikt. Dit bovenste appartement van een complex aan de rand van het centrum is verder voorzien van een eigen parkeerplaats, drie ruime slaapkamers en een kookeiland.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Jaren 30-woning met authentieke details

Deze vrijstaande woning uit de jaren dertig van de vorige eeuw vind je aan de Vredebestlaan 60 in Poeldijk. Behalve het dakterras krijg je er, als je deze woning weet te bemachtigen natuurlijk, onder meer een dubbele garage en een serre bij.

Koop je deze woning, dan is het wel belangrijk dat je of van klussen houdt, of goede klussers in je omgeving hebt. ‘Deze woning vraagt enig onderhoud om aan de huidige eisen te voldoen’, zo wordt vermeld via Funda. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat zich in het huis nog een aantal mooie authentieke details bevinden, zoals de glas-in-lood-ramen. Die krijg je er maar mooi bij!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Gerenoveerde woning in het centrum van Naaldwijk

Midden in het centrum van Naaldwijk wonen en dan ook nog eens een heerlijke tuin én een dakterras hebben. Die droom wordt werkelijkheid als je deze woning in de Angulariusstraat koopt.

Het huis gaat al even mee: het bouwjaar wordt geschat op 1910. Dit betekent overigens niet dat er veel aan moet gebeuren, de woning is namelijk volledig gerenoveerd.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Appartement in het centrum van De Lier

Je hebt altijd baas boven baas: dit appartement aan de Hoofdstraat in De Lier heeft niet één dakterras, maar twee dakterrassen! Het exemplaar aan de voorkant van de woning beslaat een oppervlakte van 11,5 vierkante meter, het terras aan de achterkant is 54 vierkante meter groot.

Zit je toch even liever binnen? Dan kun je onder meer genieten van een mooi vuurtje in je open haard. Maar dan moet je wel een beetje kunnen stoken natuurlijk!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Huis te koop: Galgeweg 24 's-Gravenzande, Foto 2 | Foto: Funda

5x Een woning in Westland inclusief zwembad kopen

Hoe heerlijk is het om direct vanuit je bed het zwembad in te stappen om een paar baantjes te trekke...

5x de goedkoopste woningen in Westland

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.