Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verbouwing HEMA ‘s-Gravenzande afgerond met speurtocht door winkel

Door Kristianne van Blanken 3 oktober 2019

Het zal je, als je regelmatig bij de HEMA in ‘s-Gravenzande komt, de afgelopen weken vast niet ontgaan zijn: de winkel is grondig verbouwd. De klusperiode wordt komend weekend feestelijk afgesloten met een speurtocht door de winkel. 

Dit gebeurt zaterdag (5 oktober) tijdens het Breeje Durp Oldtimer Festival 2.0 dat op het Marktplein en Graaf Willem II-plein gehouden wordt. Er staat dan een foodtruck met warme worst voor de deur van de HEMA en voor klanten zijn er kleine tompoucen. Voor kinderen is er een speurtocht door de winkel waarbij zij gegarandeerd een prijs winnen.

Ook aan de mensen die meedoen aan het Oldtimer Festival wordt gedacht. Zij mogen gratis een foto van hun oude bolide ophalen in de winkel.

Werkzaamheden

Het hele interieur van de winkel is aangepakt. Niet alleen om de zaak een eigentijdse uitstraling te geven, maar ook om jouw leven als klant iets makkelijker te maken. De artikelen zijn namelijk opnieuw ingedeeld, waardoor jij ze als het goed is beter kunt vinden en ook beter met elkaar kunt combineren. ‘Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar’, legt het bedrijf uit.

Verder zijn de muren geïsoleerd, is er een nieuwe koelinstallatie en is er ledverlichting aangebracht.

Tijdens de werkzaamheden bleef de winkel wel gewoon geopend.

Lees ook:

Van Elly en Rikkert tot Marjolein Meijers: Het programma van De Cultuurstuur gaat weer van start

Het nieuwe programma van De Cultuurschuur in Monster gaat deze week weer van start. Het eerste optre...

4x Woningen die maximaal 200.000 euro kosten

Jeugdsentiment! Ook volwassenen kunnen nu apenkooien in Westland

adv.