Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In elke Westlandse Albert Heijn staat een propvolle boodschappenwagen: dit is waarom

Aangeboden door Albert Heijn 18 november 2020

Als je de afgelopen dagen boodschappen hebt gedaan bij één van de Westlandse Albert Heijn-vestigingen, is je vast opgevallen dat er plotseling een boodschappenkar propvol boodschappen bij de ingang staat. Wat doet die kar daar? Wij zochten het uit.

Voor het antwoord op deze prangende vraag gaan we te rade bij Melvin van Geest, de supermarktmanager van Albert Heijn De Lier. “De boodschappen zijn op dit moment nog niet van een klant, maar dat kunnen ze wel worden! We hebben de kar volgeladen met Prijsfavorieten, de voordeligste boodschappen van Albert Heijn. Als je raadt hoeveel de boodschappen waard zijn, kun je de inhoud winnen. Ik kan je er meteen bij vertellen: de waarde ligt een stuk lager dan je misschien zou denken.”

Drie keer kans

Je maakt elke week kans op zo’n volle boodschappenkar. “Elke maandag staat er een nieuwe kar klaar”, vertelt Melvin. “Iedere zondag wordt de kar van de afgelopen week verloot.” Alle Westlandse vestigingen van Albert-Heijn doen mee: De Lier, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk en Wateringen.

Zo doe je mee

Goed, dit wil je natuurlijk winnen! Er zijn verschillende mogelijkheden. Het makkelijkste is om naar de winkel te gaan en de QR-code op de poster naast de winkelwagen te scannen, zodat je online je gegevens en antwoord kunt invullen. Het is ook mogelijk om een briefje in te vullen en in de doos te doen. De winnaars krijgen telefonisch bericht. Succes!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn. Meer over Albert Heijn ontdekken?

adv.