Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Kalkoen Drive-in keert terug en dit is wat je hierover moet weten

Door Kristianne van Blanken 6 december 2019

Heb jij nog geen idee wat je dit jaar met kerst moet koken? Maak dan eens een kalkoen, bijvoorbeeld! Je kunt er nu al één bestellen, om deze vervolgens op 24 december op te halen bij de speciale kalkoen drive-in in ‘s-Gravenzande.

De kalkoen drive-in is inmiddels (bij menig Westlander) een bekend fenomeen. Het werkt zo: jij bestelt via lekkerekalkoen.nl een kalkoen en eventueel andere producten die je voor de bereiding hiervan nodig hebt en je haalt je bestelling vervolgens op tijdens de kalkoen drive-in.

Die drive-in wordt op het terrein van Intratuin in ‘s-Gravenzande gehouden, op dinsdag 24 december tussen 08.00 en 18.00 uur. Afhankelijk van de drukte, worden de openingstijden eventueel nog verruimd.

Duco en Cor

Wil jij eerst proeven, voordat je een bestelling doet? Dat kan! Kom dan vandaag nog (6 december) en anders zaterdag of zondag (7 of 8 december) naar de Intratuin in ‘s-Gravenzande toe. Daar kun je kennismaken met de producten die verkocht worden (lees: je kunt lekker alvast wat proeven!) . Ook zijn er deze dagen activiteiten voor kinderen waarbij kalkoenen gewonnen kunnen worden.

Je kunt dit weekend bij Intratuin overigens niet alleen kennismaken met de producten van lekkerekalkoen.nl, maar ook met de initiatiefnemers: Duco en Cor. Gezellig, toch?


Meer over Intratuin ’s Gravenzande ontdekken?

Intratuin ’s Gravenzande tuincentra

Gesloten09:30 - 18:00

Monsterseweg 129, 's-Gravenzande

Bekijk meer:tuincentra

Meer over

Winkelen

adv.