Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Black Friday: Hier vind je de beste deals

Door Kristianne van Blanken 29 november 2019

Het is vandaag (29 november 2019) Black Friday! En dat betekent dat ondernemers jou proberen te verleiden met de meest uiteenlopende aanbiedingen en acties. Zie jij tussen de bomen het bos niet meer, maar wil je wel van de beste kortingen profiteren? Wij zetten de acties waar jij als Westlander vandaag prima van kunt meegenieten voor je op een rijtje. Het gaat om deals in Westland, maar ook in Delft, Den Haag en Rotterdam. 

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Black Friday in Wateringen

In het centrum van Wateringen krijg je vandaag (29 november) ter gelegenheid van het koopjesfestijn Black Friday flinke kortingen. Veel winkeliers hebben speciale acties. Om erachter te komen om wat voor acties en aanbiedingen het gaat, moet je toch echt even een bezoekje brengen aan het dorp.

Dat kan gerust met de auto, want sinds gisteren zijn er twintig extra parkeerplaatsen beschikbaar. Die liggen achter het Vliethof. Handig, toch?

 

Korting op muurverf

Moet jij nog muren verven, maar heb je de juiste verf nog niet in huis? Dan hebben we een mooie aanbieding voor jou, de verf van Decoverf.nl is namelijk in de aanbieding. De verf komt van Nederlandse bodem en is veilig doordat alle producten op waterbasis zijn. Kies uit 70 mooie kleuren matte muurverf, waar je tot en met 14 december 2019 15% korting op krijgt. Ook vind je op Decoverf.nl toffe schoolbordverf, magneetverf, lakverf en meer.

En maak je nog deze maand (november) je keuze? Dan krijg je met de kortingscode NOVEMBER nog eens 10% extra kassakorting! Benieuwd naar het volledige assortiment? Neem een kijkje op www.decoverf.nl.

Kleding met korting

Vier halen, drie betalen: dat is de deal waar je bij Irma mode in Wateringen deze week nog van kunt profiteren. De actie geldt nog tot en met zaterdag (30 november).

 

Cadeaubonnen met korting

Spices & Flavours 's-Gravenzande

Bij Indiaas restaurant Spices & Flavours in ‘s-Gravenzande krijg je in november en december tien procent korting op cadeaubonnen. Leuk als cadeautje voor de feestdagen, bijvoorbeeld!

Korting op fietsen

Bij fietsenwinkel Profile Mondt in ‘s-Gravenzande krijg je in het kader van Black Friday (29 november) 25 procent korting op verschillende fietsen. Het gaat wel alleen om geselecteerde modellen, medewerkers in de winkel kunnen je hier meer over vertellen. De actie loopt van vrijdag tot en met maandag (29 november tot en met 2 december).

Nog meer kleding met korting

Ook bij Linda’s Feeling in ‘s-Gravenzande wordt Black Friday gevierd met flinke kortingen. Je krijgt hier morgen (29 november) en zaterdag (30 november) 25 procent korting op de hele collectie (met uitzondering van sieraden, accessoires, basic sjaals en aankopen die je eerder gedaan hebt).

Skiën voor minder

Heb jij een wintersportvakantie op de planning staan? Dan kan een paar uur oefenen met skiën natuurlijk geen kwaad. Bij Snowworld krijg je korting op twee uur skiën. Ook in de vestiging in Zoetermeer! Je betaalt in plaats van 34,50, nu 20,70 euro.

Je leest meer over deze actie in ons eerdere artikel.

Black Friday in Den Haag

Beeld: Indebuurt Den Haag.

Je kunt naar Wateringen toe gaan om te van Black Friday-deals te profiteren vandaag, maar ook bij onze buren in Den Haag kun je vandaag van dit koopjesfestijn profiteren.

Je leest alles over Black Friday in Den Haag in dit artikel.

Black Friday in Delft

Ook bij onze bijna-buren in Delft profiteer je vandaag van de meest uiteenlopende Black Friday-deals. Onze collega’s van indebuurt Delft zetten de beste aanbiedingen voor je op een rij.

In dit artikel lees je meer over deze aanbiedingen en over Black Friday in Delft.

Black Friday in Rotterdam

Black Friday Westland
Beeld: ANP.

Omdat we weten dat menig Westlander ook heel graag in Rotterdam winkelt, wilden we je deze niet onthouden: Black Friday in Rotterdam. Onze collega’s van indebuurt Rotterdam zetten de beste deals voor je op een rij. Je leest er alles over in dit artikel.

Nóg meer aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Westland? Zeker niet!

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.