5 x Westlandse cadeaus om iemand blij mee te maken

Je wilt iets cadeau geven uit eigen regio, maar wat? Er is genoeg om uit te kiezen! Van zoete lekkernijen en drank, tot boeken en cadeaubonnen. Wij zetten vijf winkeltips op een rij!

The Readshop in Naaldwijk

The Read Shop in Naaldwijk. Foto: Kristianne van Blanken | indebuurt Westland.

In The Readshop in Naaldwijk kun je terecht voor allerlei Westlandse items. Denk aan sleutelhangers, puzzels en magneten. Daarnaast zijn er ook boeken te koop over onze regio, bijvoorbeeld over de geschiedenis van Westland. Mooie cadeaus dus, wanneer je iets over onze gemeente wilt geven.

Een cadeaupakket van Westlander Bier

Voor drankliefhebbers en andere lekkerbekken is dit een goede cadeautip: een pakketje van Westlander Bier. De brouwerij verkoopt lokale biertjes en wijnen, maar ook geschenkpakketten met Westlandse kaasjes en chocolade.

Cadeaus van Natuurlijk Westland

Een winkel voor heel BIJzondere cadeaus… Natuurlijk Westland in Naaldwijk. Dit bedrijf verkoopt namelijk producten gebaseerd op bijenhoning. Bij Natuurlijk Westland weten ze alles over bijen en op de locatie zelf worden ook bijen gehouden. Je kunt er potjes (streek)honing, maar ook zeepjes en kaarsen kopen. De winkel heeft trouwens ook een webshop!

Westlands Pakket van Van Lenteren

Westlands Pakket. Beeld: Van Lenteren.

Kun je niet kiezen tussen al die Westlandse lekkernijen? Bestel een Westlands Pakket bij Van Lenteren. Je krijgt dan een kistje gevuld met onder andere Westlandse wijn, koffielikeur en bockbier. Je kunt de producten naar smaak laten aanpassen. Lees hier meer over het Westlands Pakket.

De Westlandbon

Wil je iemand de mogelijkheid geven zelf iets uit te zoeken, maar toch een lokale aankoop doen? Geef dan een Westlandbon cadeau. Met deze cadeaubon kan de getrakteerde zelf gaan winkelen bij één van de aangesloten winkels in Westland. Meer informatie over de cadeaubon, zoals waar je hem kunt kopen of besteden, vind je hier.

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Terug in de tijd: deze tijdloze meubels shop je al 30 (!) jaar bij IKEA Delft”

Terug in de tijd: deze tijdloze meubels shop je al 30 (!) jaar bij IKEA Delft

Aangeboden door IKEA Delft

Ga naar “Hierom verdwijnt Xenos misschien uit Westland”

Hierom verdwijnt Xenos misschien uit Westland

Ga naar “Dierenliefhebbers opgelet! Deze dierenwinkels vind je in Westland”

Dierenliefhebbers opgelet! Deze dierenwinkels vind je in Westland

In onze gids