Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Meester Patissier Hidde: ‘Met de kinderen naar het Staelduinse Bos’

Door Kristianne van Blanken 29 augustus 2019
Hidde de Brabander
Hidde de Brabander is de derde Meester Patissier van Nederland

De beste tips wat betreft uitjes in Westland, die komen natuurlijk van de Westlanders zelf. Daarom vertellen locals in deze rubriek over hun favoriete plekjes in de gemeente. Deze week is het de beurt aan Hidde de Brabander (38) uit Monster.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Jamm Beach

Jamm Beach in Ter Heijde
Beeld: Jamm Beach

Één van de plekken in Westland waar Hidde graag komt, is Jamm Beach in Ter Heijde. Vanaf waar hij woont in Monster loopt hij hier zo met zijn kinderen naartoe. ”Het is een gezellige tent waar ik mijn kinderen op het strand goed in het vizier kan houden. Hierdoor is het hier ook als vader relaxt.”

Staelduinse Bos

Het Staelduinse Bos bij 's-Gravenzande
Beeld: Staelduinse Bos

Behalve op het strand, komt Hidde ook graag in het Staelduinse Bos bij ‘s-Gravenzande. Hij komt er graag met zijn kinderen, maar ook zelf en dan met name vanwege zijn interesse in de Tweede Wereldoorlog. Die werd gewekt door de verhalen van zijn opa. ”In het Staelduinse Bos zijn veel bunkers uit die tijd.”

Feestweken

Favorieten Hidde de Brabander
Beeld: ANP

Hidde is wel voor een feestje te porren en daarom kunnen de Westlandse feestweken niet ontbreken in zijn lijstje met favorieten. Hij probeert in zijn drukke agenda een gaatje vrij te houden om met zijn vrienden naar de feestweek van Naaldwijk te kunnen en startte jaren geleden met een vriend de traditie om mee te doen aan de jeu de boules-wedstrijd in Poeldijk. ”Inclusief baret en een fles wijn onder de arm.” Ze doen het voor de lol, maar zeker ook voor een podiumplek.

Meer te weten komen over Hidde? Lees dan in ons eerdere artikel het uitgebreide interview met hem. 

Hidde werkte de afgelopen periode hard aan zijn nieuwste boek, Chocolaterie. Met deze ‘chocoladebijbel’ leer je alles over wat de Meester Patissier noemt ‘het bruine goud’. Vanaf 12 september kun je het boek kopen. 

Lees ook:

Lars de Lange

Leuk volgens Lars: ‘Met een schuit door Westland varen, een echte aanrader!’

De beste tips wat betreft uitjes in Westland, die komen natuurlijk van de Westlanders zelf. Daarom v...
Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.