Leuk volgens local Sanne: ‘Eten op een echte ‘feelgood-plek’ aan zee’

Sanne Bakker uit 's-Gravenzande
Sanne Bakker uit 's-Gravenzande

De beste tips wat betreft uitjes in Westland, die komen natuurlijk van de Westlanders zelf. Daarom vertellen locals in deze rubriek over hun favoriete plekjes in de gemeente. Deze week is het de beurt aan Sanne Bakker (29) uit ‘s-Gravenzande.

Eten aan zee

Als Sanne uit eten gaat, dan strijkt ze graag neer bij Elements Beach op het strand bij Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande. Ze noemt deze locatie ‘een echte feelgood-plek aan zee’. ”Hier voelt het altijd alsof je op vakantie bent in je eigen dorp.”

En, niet onbelangrijk: het eten is er volgens Sanne niet alleen ontzettend lekker en vers, maar ook nog eens gezond.

Elements Beach

Slag Vlugtenburg 5, 2691 XC 's-Gravenzande

Meer informatie

Smullen bij NON

Een andere plek waar Sanne graag een hapje eet, is NON in De Lier. ”Hier is altijd weer iets anders te smullen van de kaart en NON schenkt heerlijke koffie”, aldus de Westlandse.

”Het voelt hier altijd een beetje on-Westlands. Alsof je in de grote stad bent, maar dan gewoon in De Lier.” Wat dan weer wel typisch Westlands is aan NON, volgens Sanne, is de manier waarop eigenaresse Manon onderneemt.

Rumah conceptstore

Rembrandtstraat 15, 2671 GC Naaldwijk

Nu gesloten

Meer informatie

Winkelen bij Rumah en Charme

De leukste winkel, met name om cadeautjes te kopen, is volgens Sanne Rumah in Naaldwijk. Deze zogenoemde ‘conceptstore’ verkoopt kleding, maar ook allerlei spullen om je interieur mee op te leuken. ”Hier kom ik nooit met lege handen uit, ik word hier heel hebberig!’

Voor kleding gaat Sanne het liefst naar Charme Mode in ‘s-Gravenzande, waar ze goed kan slagen en ook nog eens goed geholpen wordt. ”Als ik Charme Mode zou roepen in mijn kledingkast, dan stort de helft in.” Zoveel kleding kocht ze er al. ”Een voordeel is dat ze in deze winkel van alles maar een beperkt aantal stuks hebben. Hierdoor loopt niet iedereen in jouw jurkje!”

Charme Mode

Graaf Willem II Straat 41, 2691 MW 's-Gravenzande

Nu gesloten

Meer informatie

Kaasmeester Richard

Graaf Willem II Straat 18, 2691 MW 's-Gravenzande

Nu geopend

Meer informatie

De lekkerste kazen van de wereld

Als liefhebber van kaas kan Sanne Kaasmeester Richard in ‘s-Gravenzande niet buiten beschouwing laten in haar lijstje met favoriete locaties. Richard verkoopt volgens zijn dorpsgenoot Sanne de lekkerste kazen van de wereld. ”Iedere keer ben ik weer verrast door een andere kaas die net even lekkerder of anders smaakt!”

Een aanrader is volgens Sanne de ‘Breeje Durp-kaas’. ”Dat is altijd een goed cadeau.”

Wil jij je favorieten met ons delen? Laat dit dan weten door het ‘favorieten-formulier’ in te vullen of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Lees ook:

Meer in deze categorie

Favorieten van

Ga naar “Oproep! Wat zijn jouw favoriete plekken in Westland?”

Oproep! Wat zijn jouw favoriete plekken in Westland?

Ga naar “Oproepje! Wat zijn jouw favoriete plekken in Westland?”

Oproepje! Wat zijn jouw favoriete plekken in Westland?

Ga naar “Lijstje! De leukste uitstapjes in Westland volgens locals”

Lijstje! De leukste uitstapjes in Westland volgens locals

Het Staelduinse Bos bij 's-Gravenzande

In onze gids