Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Word in zes weken een hardloper met deze cursus (en ja: jij kunt het ook)

Aangeboden door Champ 2 maart 2020

Ben je al tijden van plan om te gaan hardlopen? Dan weet je ook: het is best lastig om jezelf te motiveren om van de bank te komen. Dit voorjaar hoef je het niet zelf te doen, want binnenkort begint Yakult Start to Run. Niet in het Westland, maar wel dichtbij: in Delft! Tijdens deze cursus leer je in zes weken maar liefst 25 minuten non-stop hardlopen.

Nu horen we je denken: dan moet je vast hartstikke fit zijn voor je aan de cursus begint. Wees gerust, dat is nergens voor nodig. Tijdens de cursus bouw je onder begeleiding van een professionele trainer aan je conditie, energie en gezondheid. Elke week is er een groepsles van ongeveer anderhalf uur waarbij je met andere beginners gaat hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Ook leer je de juiste loophouding- en techniek. Verder helpt je trainer je op weg met een eigen hardloopschema, zodat je doordeweeks alleen kunt lopen.

93% slaagt

De trainer helpt en begeleidt je, waardoor het een eitje is om het hele traject vol te houden. De wekelijkse groepslessen én de gezellige loopmaatjes zijn hierbij een goede stok achter de deur. Maar liefst 93% slaagt bij Yakult Start to Run, dus dat belooft wat! De cursus wordt afgesloten met de Start to Finish loop waarbij je 25 minuten non-stop hardloopt. En ja, dat kun jij straks ook!

Meld je aan (en krijg korting!)

Ben je enthousiast geworden? Snappen we. Bekijk hier alle locaties waar de cursus wordt gegeven en meld je meteen aan. Om je een duwtje in de rug te geven, krijg je via indebuurt €5,- korting. Gebruik daarvoor de code indebuurt bij het boeken: de complete cursus kost dan nog maar €44,50. Dus waar wacht je nog op? Stof je hardloopschoenen af en meld je aan!

Meer over Champ ontdekken?

Champ

Nijverheidsweg 16C , Utrecht

adv.