Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Westland

Aangeboden door FÏNLEY 29 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Westland. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Koopzondag in Naaldwijk

Naaldwijk Winkelrijk
Beeld: Naaldwijk Winkelrijk

In Naaldwijk is elke laatste zondag van de maand koopzondag. In Naaldwijk zijn er in december drie extra koopzondagen: op 1 december, 15 december en 22 december. De 22ste is de kerstman er ook en kun je met hem op de foto. Neem je familie dus gezellig mee!

Borrelen bij Brasserie Mirell

FINLEY
©Yourlittleblackbook.me

Gezellig een drankje doen tijdens of na het winkelen? Brasserie Mirell is de ideale pitstop, want het ligt pal naast winkelcentrum de Tuinen. Maar ook als je niet naar Naaldwijk gaat om te winkelen, is Mirell perfect om op zondagmiddag neer te strijken. Tip: vraag naar één van de drankjes van FÏNLEY. Ze schenken er Ginger Ale, Tonic en Bitter Lemon.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Kerstmarkt in ‘s-Gravenzande

 Kerstmarkt 's-Gravenzande
Beeld: M. van der Meer

Het centrum van ‘s-Gravenzande wordt op zaterdag 14 en zondag 15 december omgetoverd tot Kerstmarkt. Er zijn verschillende kraampjes met kerstartikelen en muziek. Natuurlijk is de kerstman er ook. Gezellig!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.