Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een kwart van de Westlanders lijdt aan kaalheid: zo wil het Haar en Huidinstituut het taboe doorbreken

Door Kristianne van Blanken 7 oktober 2019

Haar en Huidinstituut Westland wil het taboe rondom kaalheid, bij mannen en vrouwen, doorbreken. Daarom nodigt het bedrijf jou uit om op de Dag van het Haarwerk (woensdag 9 oktober) langs te komen bij de vestiging in Poeldijk. 

Je kunt dan vrijblijvend informatie krijgen over de mogelijkheden die er zijn rondom de behandeling van haarproblemen. Wil je alvast meer informatie of een afspraak maken? Dit kan telefonisch via 0174 – 621936.

Het doel van de Dag van het Haarwerk is om het taboe rondom haarproblemen te doorbreken. Volgens Haar en Huidinstituut Westland lijdt ongeveer een kwart van de Westlanders van veertig jaar en ouder aan ernstige haaruitval, maar is dit – met name onder vrouwen – nog altijd een groot taboe. ”Kaalheid of kale plekken in het haar zorgen bij vrouwen vaak voor schaamte”, aldus Kitty Verhagen van Haar en Huidinstituut Westland.

”Die schaamte weerhoudt hen ervan hulp te zoeken. Ze weten niet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen en haarwerken. Vooroordelen en achterhaalde denkbeelden blijven hierdoor bestaan.” De Dag van het Haarwerk moet hier verandering in brengen.

Lees ook:

Zo krijg je als woningzoekende een voorrangsverklaring

Het klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, voorrang krijgen in jouw zoektocht naar een huurwoning. Ma...

7x Activiteiten in Westland die je in oktober niet mag missen!

Varkenskop vliegt door raam bij jarige Djade (18): ‘Happy birthday bitch’

Meer over

Nieuws

adv.