Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo probeert handbalvereniging Quintus een inbreker te pakken

Door Kristianne van Blanken 7 januari 2020
De inbreker die in december (2019) een nachtelijk bezoek bracht aan handbalvereniging Quintus in Kwintsheul, krijgt een week de tijd om zich te melden. Dat meldt mediapartner AD. Daarna verspreidt de vereniging camerabeelden van de boef.

De inbreker struinde in de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december omstreeks 02.15 uur rond op het sportcomplex aan de Leeuwerik. En dat was natuurlijk helemaal niet de bedoeling.

De politie rukte met acht mensen én een politiehond uit, maar de ongenode gast wist te ontkomen. Zonder buit weliswaar. De boef liet een fiets en gereedschap achter. Op het gereedschap zijn vingerafdrukken aangetroffen.

Beelden verspreiden

Gelukkig hangen op het terrein van Quintus meerdere camera’s en op de beelden komt de dader meerdere keren goed in beeld. De vereniging heeft de beelden goed bestudeerd, omdat de dader wel erg goed wist hoe het reilt en zeilt bij Quintus.

De club heeft nu een vermoeden wie de dader is en geeft hem of haar een week om zichzelf te melden. Dat kan bij de politie of bij de vereniging. ‘Als we na een week nog niets gehoord hebben van de dader gaan we de beelden breder verspreiden zodat onze vermoedens hopelijk bevestigd kunnen worden’, zo schreef Quintus gisteren (maandag 6 januari) op haar website.

Lees ook:

Dit is het verhaal achter het Heilige Geest Hofje, voorheen het Oude Mannen en Wijvenhuis

Het is een perfecte locatie om trouwfoto's te maken en het kapelletje dat er staat wordt al tijden g...

Yes! 7x de leukste vacatures van deze week

Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan in de mooiste gemeente van Nederland? We helpen je graag o...

Zoveel betaal je als Westlander meer aan wegenbelasting in 2020

Heb je een auto voor de deur staan? Dan heb je pech, want de wegenbelasting gaat in 2020 in alle pro...

Meer over

Nieuws

adv.