Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Willem uit Den Hoorn wint flink geldbedrag op tv bij Miljoenenjacht

Door Redactie indebuurt Westland 7 oktober 2019

Wellicht heb je het gezien toen je dit weekend aan de buis gekluisterd zat: een groep inwoners uit Den Hoorn zat in de studio bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Hoewel de hoofdprijs werd gewonnen door een inwoner uit Castricum, ging Horenees (of is het toch Horenaar?) Willem er ook met een leuk bedrag vandoor. Hij won €25.000,- in de spelshow met de koffers.

De 53-jarige Willem beantwoorde in de eerste ronde een vraag goed en won daarmee de Gouden Fluit. Die mocht hij inzetten in de finale: degene met de Gouden Fluit kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer op de fluit te blazen. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat. Willem koos voor koffer 25. “Ik zat niet bewust op dit nummer te wachten, maar het is mijn trouwdag, de 25ste, dus ik dacht: dit moet ‘m zijn.” En dat was ook zo: het fluitsignaal levert Willem €25.000,- op.”

Vijftig inwoners uit Den Hoorn waren met hun postcode 2635 geselecteerd voor deelname aan de show. Zij wonnen helaas geen grote prijzen maar kregen wel allemaal een keukenmachine.

Lees ook

Vijftig inwoners van Den Hoorn mogen meedoen aan Miljoenenjacht

Den Hoorn is in de ban van de goudkoorts. Vandaag (6 oktober) strijden vijftig inwoners uit het dorp...

Zoveel miljonairs wonen er in Westland

adv.