Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Westland is een mooie speeltuin rijker die nog rolstoeltoegankelijk is ook!

Door Kristianne van Blanken 12 juli 2019

Of je kind nu graag klimt of schommelt of liever muziek maakt: het kan allemaal in de nieuwe speeltuin op Strandpark Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande. Het speelparadijs is zelfs toegankelijk voor rolstoelen en wordt zaterdag officieel geopend. 

De speeltuin is onder meer voorzien van een klimtoren met een glijbaan een een grote schommel waar je in kunt liggen. Verder is er een draaimolen waar zelfs een rolstoel in past. Zo kunnen ook kinderen van 2 tot 14 jaar die een lichamelijke beperking hebben lekker spelen in deze ‘drempelloze’ speelzone.

Het speelparadijs ligt vlak bij de negen huizen van de stichting Avavieren, waar mensen met een beperking zorgeloos van een vakantie kunnen genieten. Avavieren heeft de realisatie van de speeltuin mede mogelijk gemaakt.

De klimtoren in de nieuwe speeltuin
De klimtoren in de nieuwe speeltuin op Vlugtenburg

Officiële opening

Wil jij de officiële opening niet missen of gewoon alvast zien wat voor speeltoestellen er allemaal zijn? Zorg dan dat je hier zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur bent.

Voor jong en oud is er dan van alles te beleven. Zo is er een springkussen, kun je een ijsje krijgen en is er een animatieteam. Voor kinderen die verkleed komen is er bovendien een leuke verrassing!


Meer over Strandpark Vlugtenburg ontdekken?

Strandpark Vlugtenburg bed en breakfasts

Geopend09:00 - 17:30

Het Louwtje 10, 's-Gravenzande

Bekijk meer:bed en breakfasts

Lees ook:

Square treedt op tijdens Masterfest in Wateringen

Dit kun je verwachten tijdens het gloednieuwe rockfestival Masterfest

In Westlands Popcentrum Nederland 3 in Wateringen wordt zaterdag de eerste editie van rockfestival M...

Meer over

Doen Nieuws

adv.