Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendoverzicht: Snelheidsduivel gepakt en zoektocht naar eigenaren van gestolen fietsen

Door Kristianne van Blanken 19 augustus 2019

De werkweek is weer begonnen, het weekend is helaas alweer achter de rug. Heb jij om welke reden dan ook het nieuws niet kunnen volgen? Lees dan hier wat er allemaal gebeurde in en rondom Westland van 16 tot en met 18 augustus. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Snelheidsduivel op de A4

De politie Westland heeft in de nacht van zaterdag (17 augustus) op zondag (18 augustus) een snelheidsduivel van de A4 gehaald die met 234 kilometer per uur een motoragent voorbij reed. ”Deze bestuurder mag van geluk spreken dat er geen ernstige/dodelijke aanrijding plaats heeft gevonden”, schrijft de politie op Facebook.

Het rijbewijs en de auto van de man zijn in beslag genomen. Hij moet zich op een later tijdstip verantwoorden bij de rechter.

”Zulke snelheden horen thuis op het circuit en niet op de snelweg”, besluit de politie.

Fietsendieven betrapt

De politie kreeg gisteren (18 augustus) meerdere meldingen binnen over drie fietsendieven die mogelijk actief zouden zijn in de buurt van de Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande. Eenmaal ter plaatse trof de politie de drie personen aan en bleek er voldoende aanleiding om hen aan te houden.

”Nu is het de beurt aan u!”, schrijft de politie op Facebook. Bij het bericht zijn drie foto’s van gestolen fietsen gevoegd met de oproep aan de eigenaren om zich te melden.

Herken jij je fiets? Dan kun je contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900-8844. ”Hopelijk spreken wij u straks!”

 

Zomerfeest

In Schipluiden is zaterdag (17 augustus) het Zomerfeest van start gegaan. Er is dit weekend onder meer een motor-toertocht en een jeu de boules-wedstrijd gehouden. Vandaag (19 augustus) staat er een bourgondisch dorpsdiner op het programma.

Er worden deze hele week, tot en met zondag 25 augustus, nog allerlei activiteiten gehouden in Schipluiden. De week wordt zondag afgesloten met een feest.

Bekijk het volledige programma op zomerfeest-schipluiden.nl.

 

Aanrijding in Poeldijk

Op de Jan Barendselaan in Poeldijk zijn gistermiddag (18 augustus) drie auto’s op elkaar gebotst. Twee personen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd, zo meldt calamiteitensite District 8. Of zij ook naar het ziekenhuis gebracht zijn, is niet bekend.

 

Feestweek De Lier

Hoewel de Bradelierweek morgen (20 augustus) pas officieel begint, zijn de eerste activiteiten gisteren (18 augustus) al gehouden. In de tent tegenover partycentrum ’t Centrum werd door alle kerken in De Lier een kerkdienst gehouden, waarna ’s middags vanaf het Rankplein een fietstocht startte.

De feestweek van De Lier duurt nog tot en met zaterdag (24 augustus).

Lees meer over het programma van de Bradelierweek in ons eerdere artikel. 

 

Lees ook:

Wielerronde van De Lier

Wielerronde De Lier: Zo laat moet je langs het parcours staan!

Het is bijna zover: morgen (20 augustus) wordt de 45e Wielerronde van De Lier gehouden. Ben jij van ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.