Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendoverzicht: politie schrikt van voetjes in vuilniszak en schade door storm

Door Kristianne van Blanken 11 juni 2019

Zat je dit weekend ondergedoken voor de storm? Of heb je vanwege een andere reden het nieuws niet gevolgd? Geen probleem! Dit gebeurde er tijdens het pinksterweekend van 7 tot en met 10 juni.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Avonddriedaagse

Op het Wilhelminaplein in Naaldwijk werden vrijdagavond de wandelaars die aan de avondvierdaagse van Naaldwijk meededen feestelijk onthaald. Het feestje was dit jaar misschien wel extra verdiend, want het slechte weer maakte het de lopers en de organisatie tijdens deze 36e editie niet makkelijk. Zo moest de organisatie dinsdag zelfs besluiten om de eerste avond niet door te laten gaan, waardoor het evenement een avonddriedaagse werd.

Het weerhield een kleine 750 deelnemers er niet van om de rest van de week enthousiast mee te lopen.

Gevaarlijke taferelen door de storm

Storm zorgde zaterdag voor de nodige problemen in Westland. Rondom de hervormde kerk in Monster bijvoorbeeld, die momenteel in de steigers staat. Delen van de steigers raakten los als gevolg van de harde wind.

De brandweer kwam ter plaatse om de omgeving van de kerk af te zetten en de steigerdelen weer vast te maken, aldus calamiteitensite District 8.

Aan de Rijnsburgerweg in Naaldwijk is de brandweer ook in actie gekomen. Hier moest een deel van een boom worden afgezaagd.

Uitstekende voetjes

Een vuilniszak die in het water van de Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande dreef, heeft de gemoederen zondag flink beziggehouden. Agenten zagen de zak vanuit hun politieboot drijven en gingen er op af. Toen zagen zij tot hun grote schrik een paar voeten uit de zak steken.

De zak werd aan boord gehaald en toen bleek gelukkig al snel dat het niet om échte voeten ging: de vuilniszak zat vol met kinderspeelgoed.

Lees ook:

Daarom staat er een enorme truck van de politie in ‘s-Gravenzande

Ben jij één dezer dagen langs het parkeerterrein bij multifunctioneel centrum Maesemunde in 's-Grave...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.