Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vingerling failliet verklaard: Boekhandel bedankt klanten

Door Kristianne van Blanken 19 juni 2019

Treurig nieuws kwam gisteren naar buiten over Vingerling in Westland: het bedrijf is failliet verklaard. Reden voor de boekhandel om zich tot zijn klanten te richten en hen te bedanken.

Jarenlang was Vingerling een begrip in Westland en menig Westlander kwam er geregeld over de vloer om bijvoorbeeld een roman of tijdschrift aan te schaffen. Ook kon je er terecht voor de meest uiteenlopende kantoorartikelen. Vingerling heeft vestigingen in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en Wateringen.

Een einde aan het Vingerling-tijdperk werd gisteren ingeluid: de boekhandel is na ‘een mooie, lange en onstuimige reis’ failliet verklaard. ‘Dank aan onze oprichter Herman Vingerling en aan jullie, onze klanten’, schrijft het bedrijf op Facebook.

Op het bericht is al tientallen keren gereageerd. ‘Oh wat erg! Deze fantastische winkel van de familie Vingerling, kippenvel krijg ik ervan’, schrijft Aranea Verkaik. Wil Raterman vraagt zich af wat Naaldwijk moet zonder boekhandel. ‘Wat ontzettend jammer dit’, aldus Raterman.

Lees ook:

Team Westland Tourmalet

De grote dag is aangebroken: Team Westland beklimt de Tourmalet

Voor Team Westland is vandaag (woensdag 19 juni) de dag aangebroken waar een jaar lang naar is uitge...

Meer over

Nieuws

adv.