Anita Witzier zoekt verliefde Westlanders voor een nieuw tv-programma

Festival van de Liefde. Foto: Marcel van Hoorn.

In het nieuwe tv-programma Festival van de Liefde reizen Anita witzier en Edson da Graça van dorp naar dorp op zoek naar mooie liefdesverhalen. De eerste aflevering is opgenomen in Zuid-Limburg en nu zijn ze op zoek naar mooie verhalen uit Westland.

Het team van het KRO-NCRV programma is al druk bezig met research in Westland. Ze hebben alleen nog dat ene, grote, mooie liefdesverhaal nodig om de aflevering compleet te maken.

Festival van de liefde

“Ons nieuwe programma Festival van de liefde is echt, het is oprecht. Want wie houdt er nu niet van de liefde?,”aldus Edson. Waar zijn ze naar op zoek? Bijzondere verhalen over de liefde!

Wil jij dit jaar jouw grote liefde verrassen door eindelijk die liefdevolle woorden ‘Wil je met mij trouwen?’ uit te spreken? Of waren de afgelopen jaren best pittig voor jullie en wil je op een bijzondere manier de liefde voor elkaar vieren? Of wil je ten overstaan van honderdduizenden kijkers de liefde voor je partner bekrachtigen met een huwelijk op tv? Meld je dan aan via [email protected] of www.kro-ncrv.nl/festivalvandeliefde.

Het tv-programma Festival van de Liefde is vanaf medio augustus te zien op NPO 1.

Lees ook…

Meer in deze categorie

Shownieuws

Ga naar “Quiz: Wie van de drie heeft Westlandse roots?”

Quiz: Wie van de drie heeft Westlandse roots?

Ga naar “Showtime! 5 x Deze BN’ers hebben Westlandse roots”

Showtime! 5 x Deze BN’ers hebben Westlandse roots

Ga naar “Ka-ching! Deze Westlanders wonnen dit weekend een flinke prijs bij Miljoenenjacht”

Ka-ching! Deze Westlanders wonnen dit weekend een flinke prijs bij Miljoenenjacht

In onze gids