Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rob de Nijs, die onlangs in Naaldwijk van het podium viel, stopt tóch met optreden

Door Redactie indebuurt Westland 17 september 2019

Rob de Nijs (76) heeft de ziekte van Parkinson en stopt daarom met optreden. Dat meldt mediapartner AD. Mogelijk heeft dit besluit te maken met de val die hij eind augustus maakte tijdens een optreden in Naaldwijk. 

De zanger heeft het einde van zijn carrière al helemaal uitgestippeld. Zo is hij van plan om nog een nieuwe cd te maken en na een carrière van zestig jaar op een nette manier afscheid te nemen van zijn publiek. De tour waar hij nu mee bezig is, maakt hij af. Daarna volgt volgend jaar zijn afscheidstour langs alle provincies.

Zijn laatste concert geeft hij in Amsterdam, waar hij vandaan komt en waar zijn carrière begon.

Onwel

Dat Rob de Nijs stopt met optreden heeft mogelijk te maken met de val die hij eind augustus maakte tijdens de feestweek van Naaldwijk. Hij werd toen (27 augustus) tijdens het Valstar Wielerspektakel onwel en viel tijdens het nummer ‘Banger Hart’ achterover van het podium af.

Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht en liet later via Twitter weten dat het incident er op de gemaakte videobeelden erger uitzag dan dat het in werkelijkheid was. Stoppen, daar moest hij op dat moment nog niet aan denken.

Het was niet de eerste keer dat de zanger onderuit ging. Zo was hij afgelopen jaar ook al een tijdje uit de running nadat hij na een optreden viel en onder meer zijn kuitbeen brak.

Lees ook:

Marja van der Ende fietst van stalletje naar stalletje voor haar eten

Marja fietst haar eten bij elkaar: ‘Ik ben bijna twee jaar niet in de supermarkt geweest’

Al fietsend van het ene stalletje langs de weg naar het andere gaan, om hier de producten voor je ma...

Da’s nog eens leuk: Je kunt €100,- winnen met jouw mening over indebuurt

Je zomeroutfit hoeft nog niet naar zolder: de zon komt terug!

Meer over

Nieuws

adv.