Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nog steeds getuigen gezocht na gewapende overval in Honselersdijk

Door Kristianne van Blanken 10 september 2019

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van de gewapende overval die gisteren (9 september) op een geldloper in Honselersdijk is gepleegd. Drie verdachten sloegen na het incident op de vlucht. 

Het drietal vluchtte na de overval in de Albert Heijn aan de Dijkstraat in een zwarte Seat Leon. Deze auto werd korte tijd later brandend aangetroffen op de Mariëndijk, ter hoogte van de Gantellaan.

De tekst gaat door onder de afbeelding. 

Beeld: District 8.

Heb jij iets van het incident in de supermarkt of van de vluchtende verdachten mee gekregen? Of heb je iets anders verdachts gezien in de buurt van de Dijkstraat of de Mariëndijk? Dan is de politie op zoek naar jou. Je kunt je melden door te bellen naar 0900-8844.

Ook aan mensen die eventueel bruikbare camerabeelden hebben, doet de politie een oproep. Je kunt deze beelden uploaden via de link van de politie.

Waardetransport

De melding van de overval op de medewerker van het waardetransport werd gisteren omstreeks 09.00 uur bij de politie gemeld. De daders gebruikten een vuurwapen en gingen er vervolgens in de vluchtauto met hierin een derde verdachte vandoor.

Er werd direct een klopjacht gestart, waarbij onder meer een politiehelikopter werd ingezet.

Regenpakken

Van de daders is bekend dat zij zo’n 1,80 meter lang zijn en zwarte bivakmutsen droegen. Ook hadden ze zwarte regenpakken met hierop een reflecterende streep aan.

Of zij iets buit hebben gemaakt, is onduidelijk.

Lees ook:

Ontroerende reacties na inbraak bij lunchroom Bijzonder: ‘Samen staan we sterk’

De medewerkers van lunchroom Bijzonder in De Lier zijn na de inbraak van afgelopen weekend overladen...

Niet vergeten: dit weekend is de Nationale Zomerbloemen Tentoonstelling 2019

Open Monumentendag 2019: Deze Westlandse pareltjes zijn geopend

Meer over

112 Nieuws

adv.