Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groen licht: Naaldwijk krijgt een foodmarkt en 47 appartementen

Door Redactie indebuurt Westland 28 augustus 2019

Jumbo Koornneef heeft na acht jaar toestemming gekregen voor het project De Rentmeester. De Raad van State heeft woensdag groen licht gegeven voor het plan waarbij er een foodmarkt gebouwd wordt en 47 appartementen. Dat laat de supermarkteigenaar weten op zijn website. 

Het nieuwbouwproject komt tussen de Secretaris Verhoeffweg en winkelcentrum De Tuinen. De bouw start waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2020.

Foodmarkt

De foodmarkt wordt een plek waar je straks terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, verse afhaalmaaltijden maar  ook voor een kop koffie of wat te eten. In het Jumbo Foodcafé is straks plek voor 180 personen. Bakkers, slagers, kasspecialisten en koks maken dagelijks verse maaltijden zoals de broodjes van La Place, wokgerechten, sushi en pizza’s.

Appartementen

De verkoop van de 47 appartementen staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.  Er is straks keuze uit verschillende typen en afmetingen, met 2,3 of 4 kamers en een paar penthouses. Ook komt er een afgesloten binnentuin van 1200 vierkante meter. Via de website www.woneninderentmeester.nl kunnen potentiële kopers zich aanmelden.

Groen licht

In 2017 oordeelde de Raad van State nog negatief over het plan. De projectontwikkelaar Edward Koorneef heeft toen een deel aangepast. Zo is er een herinrichtingsplan voor de Simon van Slingelandstraat gemaakt om de veiligheid van fietsers en wandelaars te waarborgen en kan er straks ondergronds geparkeerd worden. Het vernieuwde plan is in maart 2019 opnieuw beoordeeld door de Raad van State en woensdag 28 augustus dus definitief goedgekeurd.

TerStal in 's-Gravenzande

Nieuw in ‘s-Gravenzande: terStal Familiemode

Het centrum van 's-Gravenzande is weer een winkel rijker: terStal Familiemode. De keten, met tiental...

Else en Sigrid openen koffiebar in Wateringen: ‘Høv is wat we zelf misten in het dorp’

In deze outlet koop je vanaf vandaag kinderkleding met extra korting

  • Wil jij een 'Nieuw in Westland' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Westland.

adv.