Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de datum waarop Reset Spa opent en zo ziet het er van binnen uit

Door Kristianne van Blanken 7 november 2019

Sta jij in je badjas al te popelen om naar de gloednieuwe luxe spa in Naaldwijk toe te gaan? Dan hoef je nog maar héél even geduld te hebben: op zaterdag 16 november gaan de deuren van Reset Spa voor het eerst open.

In het kleinschalige resort aan de Secretaris Verhoeffweg kun je met twee tot zes personen een eigen ruimte afhuren. Zo kun je met volledige privacy heerlijk tot rust komen, in plaats van dat je, gekleed in adamskostuum, om de haverklap bekenden tegenkomt.

Huur je zo’n ruimte, dan heb je een Finse sauna, een infrarood-cabine, een stoombad, een whirpool en een relaxruimte met open haard tot je beschikking. Je kunt hier 2,5 tot 6 uur verblijven.

Floatcabine

Daarnaast kun je bij Reset Spa terecht voor een helende kuur in een floatcabine. ”In het water zit magnesium en dit heeft allerlei positieve effecten op het lichaam”, zo legde eigenaresse Jennifer Visee eerder al aan ons uit. Zo zou één keer per twee weken drijven onder meer goed zijn voor de circulatie van het bloed, voor de spijsvertering, om blessures te herstellen en om te ontspannen.

Wil jij dit ‘floaten’ weleens uitproberen? Dan hebben we goed nieuws voor jou: wij geven een float-arrangement voor twee personen weg. In ons eerdere artikel lees je wat je moet doen om kans te maken op dit arrangement.

Deuren open

Kun jij niet wachten totdat het 16 november is en de deuren open gaan? Bekijk hier alvast hoe Reset Spa er van binnen uitziet:

Beeld: Reset Spa.

Lees ook:

Sportievelingen opgelet: Op deze dag wordt de Halve Marathon van Monster gelopen

Voor de fanatieke hardlopers onder ons staat er deze maand weer een leuk evenement op de planning: d...

Dit weekend is er bij ons in de buurt een festival met meer dan 100 optredens en activiteiten

Het festivalseizoen voorbij? In Delft niet hoor! Van 8 tot en met 10 november wordt hier het Knapsac...

Bouw van Foodpark Harnaschpolder is nog steeds niet begonnen: dit is waarom

Het is je vást al opgevallen: Foodpark ’t Harnasch langs de A4 bij Delft en Midden-Delfland staat er...
  • Wil jij een 'Nieuw in Westland' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Westland.

adv.