Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chill! Wij krijgen een luxe spa die je privé kunt huren

Door Kristianne van Blanken 17 oktober 2019

Heb jij het wel een beetje gehad met de grote sauna’s waar je om de haverklap bekenden tegenkomt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In Naaldwijk komt namelijk een luxe spa waar je je eigen ruimte af kunt huren. Heerlijk toch?

De nieuwste wellness-aanwinst van Westland heet Reset Spa en gaat halverwege november open. Dat meldt eigenaresse Jennifer Visee vandaag (17 oktober). Je vindt het kleinschalige resort aan de Secretaris Verhoeffweg in Naaldwijk.

Hier worden momenteel de welbekende puntjes op de i gezet, maar Jennifer kan alvast verklappen wat we straks allemaal kunnen verwachten. ”Een heerlijk, luxe en klein wellness-resort waar mensen met volledige privacy kunnen genieten.”

Open haard

Zo kun je met 2 tot 6 personen een ruimte huren waar je in 2,5 tot 6 uur helemaal zen kunt worden. Je hebt dan je eigen Finse sauna, een infrarood-cabine, een stoombad, een whirpool en een relaxruimte met open haard tot je beschikking. ”Alle faciliteiten dus, maar dan helemaal voor jezelf”, aldus Jennifer. In de spa worden twee van zulke complete ruimtes gerealiseerd.

Daarnaast komen er twee floatcabines waar je een helende kuur kunt volgen. ”In het water zit magnesium en dit heeft allerlei positieve effecten op het lichaam”, legt de eigenaresse uit. Zo zou één keer per twee weken drijven onder meer goed zijn voor de circulatie van het bloed, voor de spijsvertering, om blessures te herstellen en om te ontspannen.

Compleet dagje uit

Maak jij van je saunabezoek graag een compleet dagje uit? Ook dat is mogelijk. Zo kun je allerlei arrangementen boeken.Om direct vanuit de sauna aan te schuiven voor een lekker bord met sushi of een high tea bijvoorbeeld. Daarnaast gaat Reset Spa arrangementen met overnachting bij hotel Inn aan het Wilhelminaplein aanbieden.

Lees ook:

Let op: Deze snelweg is dit weekend opnieuw afgesloten

Rijd jij weleens via de N44 langs Wassenaar? Of gebruik je de A44 naar Amsterdam? Houd er dan rekeni...

Ruim 80 Westlanders stappen in Afrika op de fiets voor het goede doel

Video: Verhuurder over peperdure Lamborghini die ‘de eindstreep niet haalde’

  • Wil jij een 'Nieuw in Westland' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Westland.

adv.