Klussers opgelet: op deze datum gaat Bauhaus Den Hoorn open

Bauhaus in Den Hoorn. Foto: Kristianne van Blanken | indebuurt Westland.

Goed nieuws voor (thuis)klussers: binnenkort kun je terecht bij een nieuwe, gigantische bouwmarkt vlakbij Westland. Bauhaus Den Hoorn is vanaf 19 maart geopend voor winkelen op afspraak.

Bauhaus is een Duitse tuin- en bouwmarkt keten. Je kunt het al kennen van locaties elders in het land, want de bouwmarkt heeft ook al vestigingen in Groningen, Twente en Venlo.

De komst van Bauhaus naar Den Hoorn werd in 2018 al aangekondigd, maar door rechtszaken en verouderde offertes duurde het even voordat de bouw begon.

Vijftien afdelingen en een drive-in

Binnenkort kunnen ook wij shoppen op de vijftien afdelingen van de tuin- en bouwmarkt, zoals het ‘badkamerland’. Voor wie niet van sjouwen houdt, is er een drive-in.

Bauhaus Den Hoorn is te vinden in de Harnaschpolder, vlak naast de A4. De winkel is zo’n 17.000 vierkante meter groot en verkoopt maar liefst 120.000 verschillende producten.

Winkelafspraak of bestellingen afhalen

Vanaf 19 maart kun je dus bij de nieuwe bouwmarkt terecht. ‘De deuren van het lang verwachte bouwcentrum gaan, met inachtneming van de maatregelen, op een kiertje open’, schrijft Bauhaus in een persbericht. Op dit moment geldt nog dat er maximaal vijftig klanten tegelijk binnen mogen zijn in grote winkels als Bauhaus.

Op de website van Bauhaus kun je vanaf 17 maart een winkelafspraak boeken. Ook bestellen en afhalen of bezorgen is mogelijk vanaf 19 maart. ZZP-ers kunnen zonder afspraak bij de nieuwe bouwmarkt terecht, als ze een Bauhaus Plus Card aanvragen.

Lees meer over Bauhaus:

Meer in deze categorie

Nieuws

Ga naar “Quiz: Wie van de drie heeft Westlandse roots?”

Quiz: Wie van de drie heeft Westlandse roots?

Ga naar “Wist je dat? Deze Westlandse dorpen hebben een carnavalsnaam”

Wist je dat? Deze Westlandse dorpen hebben een carnavalsnaam

Beeld: ANP
Ga naar “Belangrijkste versoepelingen op een rij: ‘het land gaat weer open’”

Belangrijkste versoepelingen op een rij: ‘het land gaat weer open’

In onze gids