Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klopjacht op drietal na gewapende overval op waardetransport

Door Kristianne van Blanken 9 september 2019

Twee mannen hebben vanmorgen in de Dijkstraat in Honselersdijk een gewapende overval gepleegd op een geldloper. Naar deze twee daders én een derde verdachte wordt met man en macht gezocht. 

De overval werd omstreeks 09.00 uur bij de politie gemeld. Twee mannen gingen vanmorgen de Albert Heijn binnen en beroofden daar onder bedreiging van een vuurwapen de medewerker van een waardetransport.

Of daarbij iets buit is gemaakt, is onduidelijk.

Regenpakken

De daders zijn volgens de melder van het incident zo’n 1,80 meter lang en ze droegen allebei zwarte bivakmutsen. Ook hadden ze zwarte regenpakken aan met hierop een reflecterende streep. De verdachten zouden er in een donker gekleurde Seat Leon met hierin ook nog een derde verdachte vandoor zijn gegaan.

Bij de Mariëndijk stond korte tijd later een personenauto in brand. Onderzoek moet uitwijzen of deze auto met de overval te maken heeft.

De tekst gaat door onder de afbeelding. 

Onderzoek moet uitwijzen of de uitgebrande iets met de overval te maken heeft. Beeld: District 8.

Politiehelikopter

Van de verdachten ontbreekt nog altijd ieder spoor. Er is onder meer een politiehelikopter ingezet om het drietal op te sporen. Heb jij (voorafgaand aan de overval) iets verdachts gezien? Dan kun je dit telefonisch melden bij de politie via 0900-8844.

Ook eventueel bruikbare camerabeelden zijn welkom. Die kun je uploaden via https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/uploadformulier.html?sid=47b10728-7e69-454e-ad5d-5ba6db67c130. 

Lees ook:

Waterpop Westland Wateringen

Leuk! Alle bands die ooit op Waterpop speelden in één afspeellijst

Hoe leuk zou het zijn als alle bands die ooit optraden tijdens Waterpop in één afspeellijst in Spoti...

Meer over

112 Nieuws

adv.