Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze inbreker wordt door de politie gezocht

Door Kristianne van Blanken 12 september 2019

Een inbreker is gisteravond (11 september) in Maasland op heterdaad betrapt in een woning aan de Huis te Veldelaan in Maasland. Hij sloeg op de vlucht en wordt nu gezocht door de politie. Dit valt te lezen in een bericht van Burgernet Politieteam Westland op de facebookpagina van de buurtpreventie van Maasland

Gezocht wordt naar een man met een normaal postuur en een lengte van zo’n 1,80 meter. Hij droeg zwarte kleding toen hij gisteravond omstreeks 18.30 uur probeerde in te breken in een woning aan de Huis te Veldelaan, ter hoogte van de nummers 3 tot en met 13. De verdachte was al binnen en werd daar betrapt door de bewoner. De inbreker sprong vervolgens vanaf de eerste verdieping via het raam naar beneden en sloeg op de vlucht.

Heb jij iets verdachts gezien? Mensen die zich vreemd gedroegen bijvoorbeeld? Of onbekende voertuigen in de omgeving? Of heb je meer informatie of camerabeelden die misschien kunnen helpen in het onderzoek? Dan is de politie op zoek naar jou. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0900-8844.

Lees ook:

Alles wat je wilt weten over Open Monumentendag 2019 in Westland

Het is komend weekend (14 en 15 september) Open Monumentendag 2019 in Westland. Op zaterdag en zonda...

Haal je zonnebril maar weer tevoorschijn: Er komt een héle fijne nazomer aan!

Let op: Deze snelweg is drie weekenden afgesloten

Meer over

112 Nieuws

adv.