Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De zomervakantie begint: Zo sloten Westlandse basisscholen het schooljaar af

Door Kristianne van Blanken 19 juli 2019

De laatste schoolweek van het jaar is achter de rug voor basisscholen in Westland, vandaag wordt de zomervakantie ingeluid. Bekijk hier hoe de basisscholen het schooljaar afgesloten hebben de afgelopen dagen!

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Ijs voor leerlingen van de Driekleur

Bij De Driekleur in ‘s-Gravenzande reed vanmorgen een ijsverkoper voor. Leerlingen konden hier, met dank aan de ouderraad, een lekker ijsje halen om de vakantie mee in te luiden.

 

Dansen op de St. Jozefbasisschool

Op de St. Jozefbasisschool in Wateringen is vandaag flink gezongen en gedanst op het schoolplein door de kinderen en de leerkrachten. Op deze school wordt het schooljaar jaarlijks afgesloten met het lied ‘3 minuten’ van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Toeterend de vakantie in

Op het schoolplein van de Prins Mauritsschool in De Lier werd uit volle borst afgeteld door de leerlingen op het schoolplein. Vervolgens gingen zij al toeterend de vakantie in!

Afscheid in de kerk

De Blinkerd in Monster heeft het schooljaar afgelopen zondag (14 juli) al afgesloten met een speciale dienst in de kerk.

Stoeptekenwedstrijd in ‘s-Gravenzande

Op De Wegwijzer in ‘s-Gravenzande is het schooljaar afgesloten met onder meer een stoeptekenwedstrijd.

 

Avondvullend programma op de Prins Willem-Alexanderschool

Bij het afsluiten van het schooljaar hoort natuurlijk ook afscheid nemen van de leerlingen uit groep acht die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan. Op de Prins Willem-Alexanderschool in De Lier werd dit maandagavond (15 juli) al gedaan tijdens een avondvullend programma.

 

Speciaal cadeau op de Andreashof

De leerlingen uit groep acht van de Andreashof in Kwintsheul hebben er met een speciaal cadeau voor hun school deze week voor gezorgd dat zij niet snel vergeten zullen worden. De kinderen lieten vier stoeptegels achter, waarop de namen van de leerlingen vereeuwigd zijn.

 

Uitgezwaaid door de hele school

De leerlingen uit groep acht van De Aventurijn in Maasdijk werden woensdagochtend uitgezwaaid op het schoolplein. En wel door de hele school!

 

Lees ook:

Westlands Museum in Honselersdijk

Deze activiteiten in en rondom Westland mag je dit weekend zeker niet missen

Wat vliegt de tijd: is het alweer bijna weekend. En dus is het tijd voor de wekelijkse uit-tips! Bek...
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.