Bouw van Foodpark Harnaschpolder is nog steeds niet begonnen: dit is waarom

Beeld: SENS Real Estate / Stebru

Het is je vást al opgevallen: Foodpark ’t Harnasch langs de A4 bij Delft en Midden-Delfland staat er nog steeds niet. Inmiddels heeft het foodpark wéér nieuwe vertraging opgelopen. De eerste paal had al lang de grond in moeten gaan en was nu voorzien voor het einde van dit jaar. Ook dat gaat niet lukken, schrijft het AD.

Op de plek waar het foodpark moet komen, bij Bedrijventerrein Harnaschpolder, is na ruim acht jaar onderhandelen en praten nog niets te zien. Ook staat er geen bord met een aankondiging dat er hier een foodpark verrijst.

Voorlopig niets bekend

Volgens Sens Real Estate en Stebru zijn de onderhandelingen over de invulling nog gaande, maar ‘kan er verder weinig over worden gezegd’. Noch de ontwikkelaars, noch betrokken horecamakelaar Peter Klaassen kan nog zeggen wanneer de eerste spade nu de grond in gaat. Eerder wilde Klaassen wel kwijt dat er contracten zijn getekend met drie partijen. Het zou gaan om vestigingen van McDonald’s, Happy Italy en De Beren. Er is plek voor vier horecagelegenheden. Verder komen er in Harnaschpolder een Van der Valk Hotel en bouwmarkt Bauhaus. Ook die twee zouden inmiddels al (bijna) open moeten zijn.

Dit is een deel van een artikel van AD Delft. Het hele artikel lees je hier. 

Lees ook:

Meer in deze categorie

Nieuws

Ga naar “Quiz: Wie van de drie heeft Westlandse roots?”

Quiz: Wie van de drie heeft Westlandse roots?

Ga naar “Wist je dat? Deze Westlandse dorpen hebben een carnavalsnaam”

Wist je dat? Deze Westlandse dorpen hebben een carnavalsnaam

Beeld: ANP
Ga naar “Belangrijkste versoepelingen op een rij: ‘het land gaat weer open’”

Belangrijkste versoepelingen op een rij: ‘het land gaat weer open’

In onze gids