Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bepakt en bezakt vertrekt Team Westland naar Frankrijk

Door Kristianne van Blanken 12 juni 2019

De voorbereidingen zijn al tijden in volle gang, maar nu is het echt aftellen geblazen voor Team Westland: de beklimming van de Col du Tourmalet in Frankrijk op woensdag 19 juni komt steeds dichter bij. Vier volgeladen vrachtwagens vertrokken vanmorgen vanuit ‘s-Gravenzande richting Frankrijk om alvast de nodige spullen te brengen voor de stichting. 

Fietsen en bagage konden gisteren tot 17.00 uur worden ingeleverd. De vier volgeladen trailers zijn nu (12 juni) onderweg naar Frankrijk, waar de Col du Tourmalet over precies een week massaal beklommen wordt.

Dit gebeurt door vele fietsers, maar ook door hardlopers en wandelaars. Zij leggen vanaf Luz-Saint-Sauveur achttien kilometer af om de top van de 2115 meter hoge berg te bereiken. Minimaal één keer, maximaal vier keer.

Geld voor onderzoek

Met het evenement wordt geld bijeengebracht voor onderzoek naar kanker en andere initiatieven die met deze ziekte te maken hebben. Ook worden met een klein deel van de opbrengst wensen vervuld van mensen die een levensbedreigende ziekte hebben.

 

Lees ook:

Verkoop van speciale wonderbomen levert 1.700 euro voor Team Westland op

Met de verkoop van speciaal geteelde wonderbomen hebben Ben en Jenny Vermeer uit 's-Gravenzande dit ...

Meer over

Nieuws

adv.