Westland

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beklimming van ’t Teejater loopt verkeerd af, winkeldief gooit met eieren en meer nieuws

Door Kristianne van Blanken 2 juni 2020

Heb jij heerlijk met je ogen dicht in het zonnetje gezeten of vanwege een andere reden het nieuws niet kunnen volgen dit pinksterweekend? Geen zorgen: wij zetten de hoofdpunten voor je op een rijtje. Dit gebeurde er van 29 mei tot en met 1 juni in Westland. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Jongen klimt op ’t Teejater en valt

Beeld: Regio 15.

Een klimpartij is gisteravond (1 juni) in Naaldwijk niet helemaal goed afgelopen. Een jongen klom in het centrum bij ’t Teejater naar boven, maar kwam ten val. De hulpdiensten rukten uit en troffen hem gewond aan op de luifel van het gebouw. Dat meldt mediapartner AD.

De jongen is door een verpleegkundige onderzocht, met een hoogwerker naar beneden gehaald en zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Inbreken

Later werd duidelijk dat ook een andere jongen bij het incident betrokken was. Of de twee wilden inbreken, is onduidelijk.

De horeca is weer geopend

Het is je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan: sinds gisteren (1 juni) zijn de coronamaatregelen weer iets meer versoepeld. Onder meer met de openstelling van de horeca. Tot grote vreugde van de Westlandse horeca-ondernemers en hun gasten.

En of je nu bij één van de strandtenten aan de kust keek of bij een restaurant in Naaldwijk, Wateringen of in één van de andere dorpskernen: de terrassen stroomden goed vol. Kijk zelf maar:

Kijken! De Westlandse horeca is weer open, de terrassen stromen vol en zo ziet dat eruit

Het is 1 juni 2020: de dag waarop de coronamaatregelen weer een stapje verder versoepeld zijn en de ...

Winkeldief gooit met eieren

Beeld: ANP.

In Monster is zaterdagavond (30 mei) een man aangehouden voor diefstal in een supermarkt. De aanhouding ging niet zonder slag of stoot: de man dronk eerst nog snel drie biertjes en begon daarna met eieren te gooien. Dat meldt mediapartner AD.

De man krijgt niet alleen een proces-verbaal vanwege winkeldiefstal, maar ook voor verstoring van de openbare orde en vernieling.

Brand in de duinen

Beeld: Jos van Leeuwen.

In de duinen tussen Monster en Kijkduin heeft zaterdag (30 mei) brand gewoed. Dat meldt mediapartner AD. De brandweer kwam met vier voertuigen ter plaatse om het vuur onder controle te krijgen.

Bewoner gewond door brand

Bij een woningbrand aan de Wilgenhove in Kwintsheul is vrijdagmiddag (29 mei) een man gewond geraakt. Hij ontdekte de brand in zijn keuken en deed aanvankelijk zelf een bluspoging. Daarbij ademde hij teveel rook in en daarom is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt calamiteitensite District 8.

De woning raakte flink beschadigd. Deze is geventileerd door de brandweer.

Lees ook:

Kijken! De Westlandse horeca is weer open, de terrassen stromen vol en zo ziet dat eruit

Het is 1 juni 2020: de dag waarop de coronamaatregelen weer een stapje verder versoepeld zijn en de ...
Beeks Oog & Oor - mei 2020 - 8

Van de zon genieten zonder vermoeide ogen: zo herken je een goede zonnebril

Ben jij ook zo graag buiten als het mooi weer is? Fietsen, wandelen, naar het strand en (het mag wee...

Een dagje uit in onze regio: Deze amusementsparken zijn weer open

Voor iedereen die dol is op achtbanen, waterspeeltuinen of dierentuinen, was het de afgelopen maande...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.